Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz Czo #95384 üzenetére

    Van pár régi II-es almám, de abból a IIc ami rendszeresen előkerül. A sima II-vel macera a lemezelgetés, a beépített meghajtó sokat dob. a IIGS meg inkább csak játék miatt van. Mondjuk azt a gépet nem is értem, mert túl jól sikerült a tudását tekintve, de a régi proci miatt mégis limitált.

    Mac-ből Pro-tól indul a sor, de a Classic és a IIsi a fő gép. Talán az utóbbi helyét átveszi az LC, ha rendberakom, a 68040 nem kevéssel lesz gyorsabb, de ugyanaz a 7.5 marad rajta. Egy korai Mac II is horogra kaadt már régen, de a 68020 és főként a nehéz méretes ház miatt nem lett a kedvencem. Persze megvan a helye, mert hozzámérve egy korabeli DOS-os géphez érthetővé válik, hogy miért alakult ki az Almamánia.

    6100, 7100, pár G szériás egészen a két procis G5. Sajna nem a vízhűtéses verzió és elég hiányos a sorozat, de lefedi ami érdekes és nekem már kezdenek túl újak lenni.

    Aztán van ami már munkára lett. C2D Mini, iMAC, MAcbook Pro egészen M1-ig. Sajna most halt meg a házi laptopom kijelzője. Mondjuk 7 évet kibírt, de elég szenvedés PC-t használni, messze nem áll úgy kézre, mint a Mac. Cserébe előkapart cuccokból egy este alatt össze tudtam rittyenteni egy laptopot linuxxal.

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák