Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz frescho #9420 üzenetére

    Ezek szerint neked jobb barátod a google, mint nekem, ugyanis nekem ez nem jött be még a második oldalon sem! Egyébként írtam, hogy kerestem googleben... (kicsit unom már ezt a cyber dumát)

    peti_s: Köszönöm, igen xp-vel lesz használva, méghozzá sp 3-al! :R

    Más kérdés:
    Adott egy AGP-s videókártya meg egy tökmindegy milyen gép (többfélén is tesztelve). A vga-val a gép elindul, el is kezdi tölteni a rendszert, de kép nincs, a monitor csak villog! Valaha jól működő VGA volt, de több ilyenem is van, van olyan amelyik tápdurranás után lett ilyen. Az ilyen VGA-kat rendbe lehet valahogy hozni, vagy kukába való? Mellesleg külsérelmi nyom, szag nincs a kártyán. (a többi kari nem tudom, hogy ment tönkre, de nem a tesztkonfgokkal van baj, az tuti, mert van VGA-m amivel mennek rendesen a gépek, mindössze az érdekel, hogy mi mehetett bennük tönkre és hogy valahogy gatyába lehet-e ezeket a karikat rázni)

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák