Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz MasterDeeJay #82919 üzenetére

    Erős, és általam is kedvelt, de az FX5700 lenyomja, az 5900XT meg mégjobban. 6600GT- ben meg már elég sok van, a 6800GT pedig már izomkoloszus.

    (#82920) arn : maradok a PC- n, megszoktam, csak ehhez értek, kisebb-nagyobb mértékben, felhasználástól függően. Minden is kényelmesen használható rajta. Telefont, tabletet inkább ha nagyon szükséges, körülményesebb velük már egy linkelés is, sokmindenre jók, de hatékony munkavégzésre, használatra nem.

    (#82922) FoxiestFox : emiatt vettem a 2011- be is csak belépő videot, elegendő az PC- be, az újabb címek már nem annyira izgatnak, van pótolnivalóm 2010 környékéről is alaposan, aztán úgyis visszatérek game fronton a mégkorábbiakhoz.

    (#82923) arn : amúgy érdekes, mert jó erős géped van, nagy monitorral, azt még bőven nem is kéne cserélni, évekig jól használható lesz.

    ALL : éjjel a 2011- et pakoltam házba, eltartott egy darabig, pedig nem ma kezdtem a gépépítést. Kicsit újabb ház, megint kicsit más szerelési technika, a táp nagy kábelkötegeiből a VGA tápok meg már nem is fértek el a managementbe. Elsőre meg még azt sem tudtam hogy ebbe hova a retekbe kell a driveket csavarozni. Szokás szerint nem lett túl szép, talán elfogadható, nemsokára jövök vele flexelni, rendezgetem a fotókat.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák