Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz Bile Demon #82886 üzenetére

    Kössz ! :R
    Azért 100MB- al több a memsávszél :DDD . Megtetszett(nagyon feelingesen néz ki)
    , leakciózták mint atom, mint már írtam, gondolom nem vették a GDDR5 miatt. Nekem meg csak azért kell a hobbigépbe, hogy a 4k video, meg a szintén 4k video a YT- on(VP16 meg a retek tudja már a nevét milyen kodekkel kevernek már megint) GPU- ból menjen, ezeket már a 1060- asom is tudja, gondolom akkor ez is...kiderül(RX 4/5xx nemtudja, az kiesett nálam).
    Gamek meg a proci koráig(2014) menjenek, sztem azt viszi lazán.

    Kipróbálom a szobrot rajta.

    Nemrég értem haza bevásárló-körútból. Lefáradtam kissé. Valutapénztár, szünet, kiment a csajszi cigizni, megértem, whiskihez én is szivarozok (de azért gondoltam, van egy méretes kubaim, inkább azt szívná el), tébláboltam, közben egy kb 90 éves bátyó betipegett elém, nemtudtam milyen nyelven karattyol, de 3 orig banki köteg dodót vett, jól láttam messziről is, levette mindegyikről a plombát és végigszámolta, én meg közben megemlékeztem az összes vallás istenéről.
    Aztán bevásárlás néhány kisebb bolt, majd a Tacskóban. Pár Km gyalog, jól bírom(balkézzel is 40 kilót kitartok még vízszintesen), de hát a 61 év az 61 év, már kicsit érezni hogy nem olyan mint huszonévesen, mikor még ment az egykezes fekvőtámasz is...

    Lényeg a lényeg hogy nemsokára megnézem a szobrot, hogy a1650- es körzetben is ellopták-e a gec*manók.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák