Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz MasterDeeJay #80601 üzenetére

    Az hogy te semmi életszerűt nem tudsz elképzelni, a fantáziád számlájára írom, sajnos nem valid érv. :(

    Egy hardvernek minden szoftvert bírnia kell, amit rá lehet uszítani, ismét, az egyetlen kivétel az OC. Nem a tesztszoftver feladata az, hogy tekintettel legyen a hardverre, a hardvernek, az azt szabályozó fw-nek kell tekintettel lennie arra hogy mit bír el a design, meddig engedheti el.

    Ez nem a véleményem, ez az iparági alap, amit jelentősen elfarkalt az AMD abban a szériában.
    Ma is terveznek hasonlóan hardvert, viszont nem véletlen az, hogy sokkal fejlettebben tudnak skálázódni a terheléshez mind power limit mind hőmérséklet limit szempontjából.
    Magyarán nyomhatod a szemét, csak le fog szabályozni. És ez rendben is van, mert a tesztek kihozzák, hogy emiatt adott hw mennyivel lassabb.

    Az hogy az AMD ezt elfelejtette / nem akarta megtenni, hát, minden, csak nem garanciát érvénytelenítő tényező.
    Továbbra is biztos vagyok benne, hogy emiatt jogilag sem lehetett volna megtenni hogy visszautasítják a cserét. Max dzsunka magyar számtech boltokról tudom elképzelni, ezt egy civilizált országban valaki bejátszaná, ki lenne perelve az üzletéből. :D

    Amúgy sosem állítottam hogy a Furmarknak van "értelme", engem sosem mozgatott meg, néha elindítom ha meg akarom nézni hogy mennyire hatékony egy gpu hűtés, de én amúgy se vagyok nagy benchmarkoló (sőt).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák