Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Sanchez638 #54747 üzenetére

    Egy USB portja fizikailag el van deformálódva a négyből a hátoldalán (erre van majd donor, tehát cserélve lesz), de ettől még - a Seasonic tápokat leszámítva, az LC Power, valamint az Enlight SFX tápokkal - elindul, tudtam rendszert (AntiX Linux) telepíteni, frissíteni, használni stabilan. Az alaplapon nincsenek púpos kondik, a BIOS-ba be lehet lépni, lehet állitgatni, elmenteni a beállításokat. A portok mindegyikét kipróbáltam a sérült USB portot leszámítva, működnek. Ettől még lehetne valamilyen nehezen kibogozható hardverhiba, de azért nem tartom valószínűnek: semmi más nyűgje nincs, csak az, hogy a 2 db egyforma típusú ATX Seasonic SS-350ET tápom egyikével nem hajlandó bekapcsolni sem.

    Nem zavarna a dolog, ha az Enlight táphoz lenne valamilyen SFX-ATX keretfélém, amivel stabilan be tudnám tenni egy ATX táp helyére. Csak épp az Enlight táp még SFX-nek sem szabvány méretű és csavarhelyű cucc. Meg hát azért szívesebben bíznám a konfigot egy megbízható és pár éves tápra, mint egy ugyan szintén megbízható, de úgy alsó hangon legalább 15+ éves tápra.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák