Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #398 üzenetére
igen pontosan az volt az az írásom
akartam neki egy folytatást de a hd3850el nem jött össze
van fent egy hirdetésem, hogy keresek hd2600xt-t agp-be kölcsönbe 2napra, de még nem jelentkezett senki.. ha kapok kölcsön bele egy karit, akkor letesztelem a crysistól a gta4ig minden mai játékkal, mit kezd vele a kis dual p3 -
Felhő35
csendes tag
Uraim a topikrol meg csak annyit király végre valaki a régit is értékeli rajtam kivül is.
-
Felhő35
csendes tag
A gép nem csere tárgy az az enyém de a többit ha volna egy Commodore 64
-
Badman 4ever
őstag
A crysis nálam is fut még 1024x768-ban, kész csoda, hogy elindult, de, hogy ezzel a Tua géppel alapfelbontáson 40fps, azt nem hittem volna sose...
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Felhő35
csendes tag
Bocs hogy igy lerohantam az urakat, az AGP meddig megy mi a teteja mi elindul egy k6-III 400-al?
-
Felhő35
csendes tag
Hát az első k6-2 az életem nagy álma volt és az is biztos hogy a cerkok később nagyon elverték de a k6-osok voltak a szegény ember szekerei, mert nekünk nem tellett új csillogó alaplapra, de a k6-os kis szerencsével elindult a 200 MMX helyén sőt a 166 p-is és nem panaszkodott.
-
Felhő35
csendes tag
Ha nem akartok beszélgetni irjatok és kiszállok
-
Felhő35
csendes tag
kösz Peti filmet a tv kártyán nézek TV-t de az első filmem 128 Mb rammal Sd VCD-ben a mumia első része volt.
-
Felhő35
csendes tag
kösz Peti filmet a tv kártyán nézek TV-t de az első filmem 128 Mb rammal Sd VCD-ben a mumia első része volt.
-
bacsis
Közösségépítő
szimplán nem lógunk itt folyamatosan
Szerintem egy Ati 9000pro-val zökkenőmentesen megy a vas, az más dolog, hogy tökre nem fogja kihajtani.. én egy geforce2 TI-t hajtok benne, de az sincs rendesen kihajtva... mondjuk még mindíg jobb mintha egy MX200 lenne benne
szóval te is valami ilyesmi VGA kártyán gondolkozz bele, ha valami ütőset akarsz!
Persze az AVI filmek nem fognak jobban menni rajta -
Felhő35
csendes tag
A mumiát a fenti kongfigon néztem, méghozzá a két woodoo nélkül.
Az asus V3000 DP+ 4 MB ugynis vivos kari SVHS be és ki csatival, valamint RCA / sárga szin / ki és bemenettel. -
Badman 4ever
őstag
Avit én is tudtam nézni, amíg általánosan használtam a Compaq-ot, az nem egy nagy feladat, bár a K6-ok és a P2 400 az nem ugyanaz...
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Felhő35
csendes tag
A maga nemében az asus azóta sem csinált jobbat mert ugye ami ment 4 Mb -on PCI csatolással most ugyan az megy / kicsit gyorsabban / 512 MB és felette PCIe-n 2,0 án
és csak a játékok miatt lett gyorsabb a kari, mert a kodolásra ugyanannyit várok vagy csak én öregedtem. ja meg lett a DVD kicsit több adatt mint a VCD 1.0 volt -
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #415 üzenetére
Én P3 Katmai 450MHz-en egy 400 MB-os, 58 perc hosszú (720x468)-as felbontású filmet, nem bírtam megnézni, mert a hang előrébb volt mint a kép. Először a VGA-ra gyanakodtam, de egy ctrl alt delete után kiderűlt hogy a processzor 100%-on van végig. Tehát a CPU a lúdas.
-
Badman 4ever
őstag
Ez azért programfüggő is, nem minden eszi ugyanúgy a CPU-t...a WMPlayer felejtős, a Media Player Classic vagy az MPlayer a legjobb választás, azokkal meg tudod nézni az avidat.
Meg az egész winből kiszedtem mindent, ami zabálta a rendszert, szóval, úgy megoldható a videónézés. Amúgy 256Mb ram is javított valamit a helyzeten csak nem tudom, hogy miért.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Felhő35
csendes tag
A k6-osról meg csak annyit ha a k5-el nem veszi meg a NEXGENT akkor az AMD ma sehol nincsenek.
NEXGEN fejlesztés ha jól emlékszem beszéltem olyan emberrel aki elmondása szerint látott olyan K5-t amin az a logó is rajta volt, de ez lehet csak legenda, mert olyan procit még én nem láttam pedig volt egy pár k5-ös nekem is a kezemben már.
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #419 üzenetére
Én BSPlayer PRO-t használtam, sztem az az egyik legjobb.
-
Felhő35
csendes tag
Az igazi nagy dobás a k5-ős után az volt, hogy meghagyták a tokozást és a belső memoria növelésével, meg az új aritekturával megközelitették az INTELT és mivel böségesen volt olyan alaplap ami olcsón ált a kölcség érzékeny felhasználók rendelkezésre a k6-2 befutott a k6-III már nem volt ekkora piaci siker mert a cerkok
ára jelentősen esett ekkora és az alaplapok köritése előregedett szoval a vak is látta, hogy nem ez lesz a jővő. Persze a k6-III akkor is állat proci -
bacsis
Közösségépítő
Azért függ attól az AVI-tól, hogy milyen tömörítésű, mert a régebbieket tényleg szűkösen, de meglehetett nézni, de egy mostanit már aligha bír el.. azért oda már kell egy 700-as p3 minimum...
Viszont a Windvd3-al tök jól lehet dvd-t nézni
Én pl az úristen@menny.hu-t a 233MMX-en is megtudtam nézni -
Felhő35
csendes tag
Uraim köszönöm a gyerek már lerágja a lábam holnap meg menni kell dolgozni
Viszont irásra ha megengedik legközelebb is és bocsi.
Tisztelettel
Felhő35. -
törölt tag
"NEXGEN fejlesztés ha jól emlékszem beszéltem olyan emberrel aki elmondása szerint látott olyan K5-t amin az a logó is rajta volt, de ez lehet csak legenda, mert olyan procit még én nem láttam pedig volt egy pár k5-ös nekem is a kezemben már."
Sajnos ez kizárt dolog. Ugyanis az AMD előbb dobta piacra a K5-öt mint hogy megvásárolta volna a NexGen-t. Másfelől a K6 sem egy az egyben NexGen klón, hanem egy a NexGen mérnökeivel közössen fejlesztett processzor. Ezt támasztja alá az is hogy a K6-os egy chipes, míg a NexGen 5x86-os FPU-s változata az IBM-féle multichip module (MCM) technikájával készült, vagyis 2 chip egy tokban módszerrel.
Egyébként van néhány NexGen processzorom ( két integrált FPU-s és egy "sima" ), lehet hogy előszedem valamelyik lapot és felélesztem.
-
Badman 4ever
őstag
Viszlát!
peti_s: A BSPlayer Pro-t én is használtam vagyis a nem prot, de nekem az rémlik, hogy az fizetős én meg ingyeneseket mondtam.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
siriq
őstag
válasz #95904256 #426 üzenetére
Nekem is volt. Meg persze a tobbi(K6-II, III+ stb..). Nalam sajna a kukaban vegezte az osszes cucc(sok lap ami volt hozza). Pedig volt belole sok. Rahedli kulonlegesseg(meg a jo kis cyrix m3 proci is).
Annyi mindent tarolgatni meg pakolgatni allandoan(koltozesnel). Igy kenytelen kelletlen meg kellett valnom toluk. Igy utolag banom, de ez van.Szep eredmenyeket ertetek el. Gratula.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Badman 4ever
őstag
Én még a halott K5-ből is kulcstartót csináltam magamnak...így mindig velem van, mint egy laptop.
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #428 üzenetére
Igazából az ingyenes és a teljes között nincs semmi különbség.
-
siriq
őstag
válasz Badman 4ever #430 üzenetére
En anno egy 286 vagy 386-s procibol csinaltam ugyan ezt. Mar azt is elhagytam. Vagy talan meg meg van a MO. helyen . Aszem meg van meg . Ha hazamegyek megnezem.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
siriq
őstag
Ez meg amcsiban volt anno 2000-2004 kozott. Rengeteg alkalommal koltoztem. Igy meg kellett valnom "toluk". Ha tudnad hogy miket talaltam ott kint...
-
Badman 4ever
őstag
Nem is fúrtam, csak a lábaitól vált meg és oda van forrasztva a lánc az egyik sarkához.
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #436 üzenetére
Ahhoz sem lenne szívem hozzá, bár ha neked az fontos hogy ott legyen melletted, akkor egy jó döntés volt.
-
siriq
őstag
Weitek Power 9100 vga tobbek kozott. Aki ismeri az tudja hogy milyen jo. Anno meg (gondolkozom) egy P1 proci volt aszem mmx 233(vagy arra huztam fel) ment. Siman ment a game vele. Meg a sok kidobott dualprocis gep(teljes gep), P2-P3. Mentem haza autoval aztan latom ki van dobva par gep(suliknal ez megszokott dolog). Parat haza vittem es kiprobaltam. Igy a vegen lett egy nagy kupac cucc a fogepemen kivul. Ennyi hirtelen. Most mar csak sorozes meg film. Holnap melo. Addig is probalok meg emlekezni milyen cuccok voltak.
-
Badman 4ever
őstag
Te ezen én is gondolkodtam, akkor kukázni járnék, nem a PC bontóba.
-
siriq
őstag
Jah. Megszokott dolog ha van pl. egy mukodo tv-d akkor kirakod a haz ele ugy, hogy nincs le vagva a tap kabel. Ha levan vagva akkor nem muxik. Itt angliban is ugyan ez az eljaras. Igaz miota valsag van mar nem dobalnak ki cuccokat. Az egyik ismerosom az rendszeresen ment korbenezni.
szerk: ez mar nem ide tartozik. Ez mar retro topic gyujtve.
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Jut eszembe, tényleg lenne értelme egy retro topiknak....
-
Yutani
nagyúr
Sziasztok srácok!
Tegnap este találtam rá erre a topikra. Én is retro-rajongó vagyok, és amint meglesz a lehetőségem, azonnal ráállok a retro cuccok tesztelésére. Elég sokmindent gyűjtöttem már össze, lesznek a Logouton tesztek dögivel!
Jelenleg vannak K6-2, K6-2+, K6-III+ procijaim, többféle SS7 alaplapom:
- EPOX MVP3E-M (VIA, 1MB, ATX)
- EPOX MVP3-G5 (VIA, 2MB, ATX)
- Asus P5A (ALi, 512kB, ATX)
- Chaintech 5RSA2 (ALi, 512kB, mATX)
- Asus SP98AGP-X (SiS 5591/5595, 512kB, ATX)Eddigi tapasztalataim szerint az SP98AGP-X alaplap nem működik 100MHz FSB-vel, 90-nel még igen. Ha jól emlékszem, speckó szerint a SiS chipset nem is támogatja, hiába lehet beállítani az alaplapon. Ez a TESZT is azt mondja, nem hivatalos a 100 MHz, annak ellenélre, hogy jumperelhető.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
törölt tag
"Asus SP98AGP-X (SiS 5591/5595, 512kB, ATX)
Eddigi tapasztalataim szerint az SP98AGP-X alaplap nem működik 100MHz FSB-vel, 90-nel még igen. Ha jól emlékszem, speckó szerint a SiS chipset nem is támogatja, hiába lehet beállítani az alaplapon."
Jól emlékszel. Részlet a SIS5591/5592 Pentium PCI A.G.P. Chipset leírásból:
"Support Intel/AMD/Cyrix Pentium CPU and Other Compatible CPU Host Bus at 60/66 MHz"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik