Új hozzászólás Aktív témák

  • gban

    Közösségépítő

    válasz peti_s #17964 üzenetére

    Lehet hogy igazad van, bár szerintem ez csak egy szűk körnek lenne hasznos, csak azoknak akiket érdekel is és érzékük is van hozzá.
    Ami sokkal fontosabb lenne szerintem (a módszer lehet más is ha találnak azonos hatásfokút), hogy az emberek megtanulják, hogy szoftveresen mi hol van a gépben, hogy épül fel, milyen műveletek vannak, vagyis akármennyire is nem használják, egy dos alapismeret kellene nagyon.
    Tapasztalat, hogy akinek az kimarad, annak fogalma sincs arról hogy mi az hogy C: , könyvtár, főkönyvtár, másolás (kivéve ha van doktorija), áthelyezés, fizikai és logikai meghajtó, és sorolhatnám.
    E nélkül meg a win-ben is elveszik, mert nem tudja hogy hova mentsen, aztán nem tudja hogy hova mentett, nem tudja hogy milye hol van, stb.
    Bónusz lenne egy NC, az ott megtanult műveletek, gombok használata teszi könnyűvé a mai commanderek használatát, e nélkül csak ugyanolyan windowsos alkalmazások (klikk ide-oda) mint a többi.
    Persze ennek is az alapja a dos, vagyis hogy ha ránéz, tudja hogy mit lát - könyvtárat, a 2 pötty az nem kosz a monitoron hanem egy szinttel feljebb, tudja egyáltalán hogy mi az hogy egy szinttel feljebb, stb.
    És még lehetne hosszan ragozni, az a baj, hogy nincs meg az alap semmihez.

    Postázást nem vállalok.

Új hozzászólás Aktív témák