Új hozzászólás Aktív témák

  • snake1977

    őstag

    válasz bacsis #17730 üzenetére

    Rövidek? Kingdom of Amalur the Reckoning kb. 45 óra alatt nyomtam végig, úgy hogy a küldetések felét fel sem vettem, és amit felvettem azokból sem mindet teljesitettem. :)
    Aztán ott a Skyrim az sem rövid, a Call of juarez-nek oké van sztorija, nfs-nek is azért akad mégha nem is felemelő, hogy pl. a Most Wantedben visszatérő bűnözőt játszol aki bosszúra szomjazik :DDD Én fps-el nem tudok játszani, fejfájásom lesz tőlük, viszont az autóverseny és a sims-en kívül mindegyikben hentelsz, még az rts-ekben is, falloutban is irtod a mutánsokat, csak ott azért van némi előzmény, nem tudom játszottál e az 1-2 résszel, ott még körökre osztott játékmenet volt, érdekes sztorival, a korhoz képest semmi extra grafikát nem nyújtott, de élvezetes játékélményben volt részünk.
    Mass Effect...a 3ik rész sztorija-befejezése miatt kissebb lázongás volt, annyira elcseszték sajnos, végülis erre célzok, egyre jobban divat összecsapni a sztorit, a grafikán több a hangsúly.
    Diablo 3..na ez rövidd lett, és sokan nem értik miért kell végigtolni újra és újra és újra nightmare és hell fokozaton, csak undoritóan nehezebb lesz, nem élvezetesebb, pedig a Blizzard adta ki, nem valami zugcég.
    Persze voltak ilyen "low" játékok, azt hiszem "budget" kategóriásnak hívtuk őket akkor.
    De most fel tudnék sorolni nem kevés játékot aminek a grafja nem volt kiemelkedő, mégis hosszú órákra odaszegezett a monitor elé, manapság meg egy egy játékkal játszom 1 órát és uninstall, mert nincs kedvem folytatni, nem tud megfogni a játékmenet vagy a sztori. :U

    ...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

Új hozzászólás Aktív témák