Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz envagyok #101414 üzenetére

    #101413 #101417 thx :)

    thx. Samsung g8 oled

    mai szemmel, vagy a korabelivel? :D Szvsz szokas kerdese, jatszottam par palyat, akkoriban ilyen volt, ha 60+ fpst akarok ahhoz mar legalabb vmi kozepes pentium kell, a dx2 olyan 25 korul tud atlagban. De absz elvezheto szamomra.

    93as build, nincs benne gus (nincs is korai rev gusom), ket jatek miatt nem is lenne ertelme. De erosen gondolkodom rakta, hogy van e ennek barmi fele ertelme a dx4 mellett. Mostanaban kovetek egy “kettes” szabalyt, nincs a konfigban ennel tobb drv, hangkartya, videokartya, etc, amugy mesterkelten tulzsufolt az egesz. Tesztkeppen atraktam a dx4bol a dx2be a midivezerlot, ott volt gus+sbpro+roland, most ebben van a sbpro+roland. Az egesszel a problemam, hogy 93as sweket hasznalni mar macera, sokminden kiforratlan, a korabeli vinyok kicsik, meg jatekok teren is vhol a 93-95 a dosos aranykor es midikorszak vege. A dx4el meg az a gond - hogy ott a s5, ami talan meg jobban hasznalhato. Majd szep lassan lemeccselem, hogy mi hogyan fut, melyiket hasznalom szivesen.

    Egyszer mindenkepp… de kezdem feladni, mert nincs sok ertelme, hogy az ember megcsinalja szepen, aztan egy ev mulva hasonlo.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák