Új hozzászólás Aktív témák

  • Fenyő

    őstag

    válasz envagyok #100585 üzenetére

    default fsb-én megy a lap? Ha nem driver a ludas, akkor húzott isa busz tipikus jele, hogy dos alatt még elmegy, de win alatt már ilyen felkiáltójeles.
    NV1 :DDD , az tényleg csak az exkluzívan hozzá csomagolt 4 játékkal (annak is csak a saját segás verziójával megy (jó sokat hajtottam mire végre megtaláltam archive.orgon)), ill azon kívül talán még 2-3 játékban támogatott, valódi értelme meg (ami jobban néz ki mint a software render) talán csak a Panzer Dragonban van, szóval igazi történelmi zsákutca a kártya, ezért is érdekes a korai 3d. :DDD

    Ranagol_5: Gondolom a p1-es lba módban kezeli a vinyót, míg a 386-os csak normálban tudja, csak akkor fogsz tudni róla bootolni, ha normál módban (legjobb ha magán a 386-oson csinálod) formázod le és teszel rá rendszert.

    Darthsun: Prime95 az egyik legjobb stabilitásteszt program, cpu ram alaplap táp instabilitást elég jól kihozza, rengeteg retró gépen használom/tam, sosem nyírt még ki egy cpu-t sem (pedig úgy 1 nap után szoktam teszt ok-nak nyílvánítani), ellenben rossz/inkompatibilis ramot, túlzottan optimista, de stabilnak tűnt elsőre beállítást viszont jól ki lehet szűrni.

    sidi: Jó kérdés, 8 vagy 10 mhz-en megy a mini Xt-ben a proci, már nem emlékszem, másik kristállyal talán menne gyorsabban is, de inkább nem nyesztetem kategória.

    MasterDeeJay: Az Quadro FX 1300-as inkább egy FX5900XT pci-e alapon, de sajnos csak 6x.xx vagy újabb szériás driverekkel megy, így pont nem lehet igazán jó win98-as retró alapnak használni, mert túl bugosak azok a driverek 9x-hez is, meg régebbi címekhez, ellenben 2k/xp alá azért még lehet érdekes választás.

    petakpa1: SS7-ben youtube-ot max smtube (yt-dlp+mpv) tudsz nézni Linux (Debian 7/8 vagy Slackware 14.2+) alatt, ott is max ilyen 360p - 480p videótól függően, Win alatt esélytelen, meg Nv vonalon FX-nél újabb karikkal amúgy sem win alatt, mivel cmov utasítással vannak min forgatva, a 6x.xx-nél újabb driverek esetében.

    [ Szerkesztve ]

    Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!

Új hozzászólás Aktív témák