Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz SSJmeszes #8785 üzenetére
Engem az turbo core semmitérősége ami bosszant nagyon, és emiatt az egy magot használó programokban nyújtott szar teljesítménye.(pl diablo3 is csak egy magot terhel miközben a beta 3 -t terhelt, nem vágom ezt hogy gondolták, de ez nem a proci hibája)
Vannak olyan pillanataim nekem is mikor azt kívánom, hogy bárcsak i5 -t vettem volna inkább és várok még egy hónapot a vásárlással, de várom milyen lesz az új amd széria aztán majd adok neki egy esélyt lehet, mert a mostani gépemet max hugyért szarért tudnám eladni és annyival nem lennék előrébb az intel procival se.Én amúgy AMD Overdrive stabilitás tesztjét szoktam használni, nekem az is kifagy miközben a prime meg hasított azonos beálíltáson.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz SSJmeszes #8785 üzenetére
Nos csak úgy válaszolok, ahogy te állsz a dolgokhoz. Nem baszdmegelek, nem személyeskedek.Leírtam a tényeket, mit kellene csinálni.De nem ám beismernéd, hogy lehet mégsem vagy tévedhetetlen neeem leállsz személyeskedni.De tudod mit igazad van.Én vagyok a gyík, hogy felhívtam rá a figyelmed.Legközelebb nem fogom.
Sikerült nagyon mellé lőnöd, kicsit sem vagyok fan boy, ill de.A pénztárcám fan-ja vagyok.Volt x forintom amiből gépet kellett összetenni.Amd lett belőle most.Az előző intel volt.Az azelőtti is.Előtte amd.Szóval ennyit erről.
Mint mondottam volt: Felőlem azt csinálsz amit akarsz.[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Netflix
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- Intel I7 13700 - 16mag/24szál - Eladó! 92.000.-
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs