Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz S_x96x_S #9315 üzenetére

    A történet majdnem annyira érdekes, mint a Magyar politika.
    Nem csak hogy kamu, hanem... hát ilyen tech geekek, silicon gang csoportosulások és más kisebb-nagyobb elismertséggel és/vagy beavatottsággal rendelkező, de csak fórumokban és twitteren szivárogtat figura - akik maguk sem rendelkeznek azért 100%-os információ-megbízhatósággal - etette meg MLID-et.

    A tényleges motiváció mögötte számomra nem kristálytiszta. Valami olyasmit szűrtem le, hogy sokan megbízhatatlan kóklernek tekintik, nem leakernek. Ami persze nem meglepő, hiszen bizonyára tényleg nincs közvetlen hozzáférése az információkhoz, míg a fent nevezett egyének teljes anonimitásba burkolózva űzik az ipart.

    Nyilván nem tudom, hogy az információk vonatkozásában kinek lehet igaza. Kepler_L2 az AT fórumban egyértelműen kijelentette, hogy SPEC-ben 40%-os előrelépést hoz a Zen5 mag a Zen4 maghoz képest. (itt azért a mag vs mag megjelölésének még lehet a későbbiekben jelentősége) Ezért a kijelentését megfeddték, hogy nem kellett volna elkotyogni. Ami arra utal, hogy a hálózatban mások indirekt módon megerősítik ezt az értéket.
    Ugyanakkor persze egy +40%-os SPEC érték nem pont ugyanaz, mint ahogy az IPC-t számolni szokták. Tehát végső soron - ahogy korábban is említettem volt - kijöhet az, hogy a +40% SPEC érték egy kimagasló előrelépés, ami nem realizálódik minden alkalmazásban és egyszerre lehet igaz ez, és az MLID által jelzett 14-26%

    Az akcióból az legalább kiderült, hogy MLID nem maga kreálja a diákat, képeket, idézeteket, hanemn valóban források által átadott információkból dolgozik. A forrásokkal kapcsolatban persze talán lehetne elővigyázatosabb. (Laikusként én mondjuk pont annál a "beavatott" körnél igyekeztem volna megfuttatni a képet, hogy látták-e már, akik az akciót kitervelték.)

    Mindenesetre a szóbanforgó kör rendkívül magabiztosan kitart a 32% ST és a 40% SPEC növekmény mellett.

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák