Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Némi részeredmény a teszthez.
5350 A6-3620 uc/uv (1800MHz)
CB r11.5 2.00 2.00
Cpu Queen 14750 12750
Winrar 5.01 2048 2300
3D11 CPU 2042 2300
3D11 GPU 601 767
Idle 15W 16W
Prime95 46W 39WKonfig:
A6-3620 @1800MHz, VCore: -0.250V, NB/GPU fesz: -0.300V
2x2GB DDR3-1333
Swif2-1201 venti
OCZ 60GB SSD
Modecom paneltáp + Modecom külső táp. -
radi8tor
MODERÁTOR
Közben megjött az 1600 MHz-es RAM-om, ez olyan 120-at hozott WinRAR-ban, 3DMark-al is kell még tesztelnem.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
sb
veterán
válasz radi8tor #255 üzenetére
Láttam, hogy van 1600-as csak az eredményeket nem találtam még.
Egyébként én is 1333-assal mértem az A6-on.Majd befrissítjük. Nekem is hiányzik még a táblázat többi része, többi procira.
Egyébként érdekes, hogy hasonló teljesítményt hoz mindkettő, itt-ott egyik-másik a jobb. Fogyasztásra meglepett, hogy az A6 nyer. De persze ez durván alul van feszelve. Alapfeszen és alap órajelen bezabál 80W-ot is. Alapfeszen és 1800MHz-en is szerintem 60-65W körül lenne legalább.
-
-
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
sb
veterán
válasz Mahrenburg #260 üzenetére
Majd berakom a tesztbe azokat az eredményeket is nemsokára.
-
iMaverick
addikt
Nos csináltam pár fogyasztás mérést... Hát azt kell mondjam, hogy nem bántam meg a Brazos lecserélését!!!
Ugye ez a masina azért eleve fürgébb, ez oké is volt.
De hogy a 90W-os picoPSU mellett idle-be 19W-tal beérje és egy 1080p-s filmet nézve is csak 22,5W-ot szívjon ki a konnektorból!? Ez állat!
Próbáltam játék alatt is (Trackmania 2) 32W-tal beérte... Ez nagyon pöpec!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Televan74
nagyúr
Ez hasonló mint annak idején a brazos volt. Azt sem bántam meg hogy megvettem. De most a 6700 -at nem fogom lecserélni.Majd talán a next gent megnézem.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok!
Beema-ról lehet tudni mikor érkezik?
Üdv..
-
zsolt501
nagyúr
válasz superTibcsi #274 üzenetére
Nyugodtan hirdesd meg, mert nincs értelme rátenni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz superTibcsi #276 üzenetére
Én a passzívságot nem biztos, hogy erőltetnem, mert a környező alkatrészeknek sem árt valamennyi légmozgás.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz superTibcsi #274 üzenetére
Ahogy előttem mondták, passzív használat esetén tud azért melegedni az alaplap, főleg hogy saját táp áramköre is van a 19V bemenet miatt.
Eléggé spécinek néztem a hűtő felfogatását.⭐ Stella
-
iMaverick
addikt
válasz superTibcsi #276 üzenetére
Nálam a gyári hűtő lett ráaplikálva. Eddig semmi gond. (Mondjuk a nyári hőségben kitudja, mi lesz?) Persze nem is passzívba megy. (Az UEFI-ban "normal"-ra raktam a hőfok/hang beállítást.)
Viszont kövezzetek meg, én nem cseréltem le a bordán a gyári pasztát. Szerintem eléggé korrekt a cucc.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz superTibcsi #281 üzenetére
Pudding próbája...
Majd kiderül mennyire melegedik fel, én mondjuk közvetlenül a lap fölé rakott beQuiet! ventivel hűtöm (700 RPM).⭐ Stella
-
iMaverick
addikt
Ezt az Asrock A-Tuning-ot nézte már valaki? (Nem csak itt a Kabini-s Asrock-ra értem).
Én felraktam és azt kell mondjam, nem rossz. Egy rakat mindent lehet Win alól állítgatni, de ami nekem nagyon tetszik: Operation mode... Performance/Normal/Energy saving. Namost gyakorlatilag a proci órajelének szabályzására kell gondolni, úgy, hogy megpróbálja a felhasználó által preferált irányt tartani. (Pl. átraktam Energy saving-re és erre nem engedte 10x-es szorzónál feljebb az APU-t, így 1GHz-en tekert max.)
Ha lesz rá érkezésem, majd rámérek, hogy ez okoz-e valami kézzel fogható fogyasztásbeli különbséget. (Oké-oké, nyilván nem képzelem én sem, hogy a végén a kis Kabini elkezdi az áramot visszatolni az Elmű-nek, de nyilván 0,5W, 1W is valami. Főleg hogy nálam 0-24-ben megy a kütyő.)
-
iMaverick
addikt
-
toyone
őstag
-
-
izee
őstag
Hali!
AM1 téma érintőlegesen: Kifejezetten olcsó kis házat szeretnék 18cm x 18cm x 4cm is elég hol vannak ilyen házak használtan?Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
iMaverick
addikt
válasz radi8tor #255 üzenetére
Mekkora feszkót kér a memória modulod? Én ILYET rendeltem, gyárilag 1,65V kellene neki.
Az Asrock lapocskában viszont 1,65-ös beállítás nincs is: 1,62 és 1,75V van csak... Ezt vajon egy BIOS frissítéssel orvosolni fogják?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs