Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hori0007
csendes tag
Mert én olyat hallottam hogy nem számít hogy pl. van az alaplapomon egy 4 tűs csatlakozó akkor simán rá tudom dugni a 3tűs venti csatlakozót. Ez igaz?
-
-
Robert85
csendes tag
Hello.
Mit kell állítanom ezeken hogy nagyobb teljesítményt csaljak ki a procimból?
AMD A10-5800K 3,8GHz FM2
MSI A78M-E35
Kingston DDR3 PC12800 1600MHz 8GB Non-ECC CL11 -
PuMbA
titán
válasz MasterMark #18457 üzenetére
Valamint a 8GB-ot osztódni kell 2x4GB-ra. Érthetetlen egyébként számomra, hogy egy FM2+-os laphoz miért kell sima elavult FM2-es procit venni, érdekes párosítás
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Robert85 #18464 üzenetére
Mivel egy játék és egy film egyszerre futása nagyon nehéz feladat, így szerintem tök mindegy, hogy milyen - akár 80k-s - processzort veszel, akadni fog Egy játék simán lefogja az összes processzor magot Egyébként én a RAM-ra vagy a HDD-re szavazok, nézted már, hogy mennyi a memória használatod ilyen esetben és teker-e a vinyó?
[ Szerkesztve ]
-
LadaLord
aktív tag
Helló Mindenki!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta-e a Battlefront-ot 750k(vagy hasonló) procival, és egy R9 270X szintű vga-val? 7770nel ment 1440*900-as felbontáson medium részletességgel 50-60 FPS-el, de most hogy cseréltem VGA-t, kíváncsi lennék, hogy high/ultra részletességgel lenne-e 45-50 FPS-em, vagy váltsak-e esetleg egy combosabb i3-ra?
Köszönöm előre is az infot!
Üdv,
T. -
LadaLord
aktív tag
válasz solfilo #18473 üzenetére
Hi!
Jah, már mindenképp kivárom a csere előtt a novembert. Csak kíváncsi vagyok már, mert nagyon várom.
A proci 4,1 GHz-en megy, ez a max, amit ki tudtam hozni belőle.
Igen, tudom, hogy jobb lenne az i5, de most a priolista elég végén van a gépfejlsztés, úgyhogy egy i3-ra tudok csak elkülöníteni a büdzséből... Fene se gondolná, hogy pl egy szőnyeg 60ezer forint....Üdv,
T. -
Hurutka
csendes tag
Sziasztok! Nagynénim megkért , hogy rakjak össze neki olcsón 1 gépet alap felhasználásra. Össze is raktam elindítom és nem jön be kép, hangot se ad a gép csak a ventik pörögnek és kész. Próbáltam berakni 1 régi vgat azon sme volt kép. Ramokat pakolgattam, sőt más hddvel is kipróbáltam. Esetleg valami 5let?
Konfig:
CPU: AMD A4 4020
APU: Radeon HD 7480D
Alaplap: GA-F2A68HM-S1
RAM: 2x2 GB Kingston DDR3 1333mhz
HDD: 500gb thosiba
PSU: 400W[ Szerkesztve ]
"Aki magától idéz, az egy gyökér" /Hurutka/
-
Hurutka
csendes tag
válasz Balathruin #18477 üzenetére
Nah sikerült megoldanom! Mégpedig az én gépemből kivettem a ramokat és átraktam az ebben a gépbe.Lett kép, miden bejött. Updateltem a biost visszapakoltam az a 2x2 ramot és tökéletesen működik. És az a vicc h az én ramjaim jobbak mint ez a 2x2 amit vettem. Nem értem miért csinálta ezt.
"Aki magától idéz, az egy gyökér" /Hurutka/
-
törölt tag
Hát ez elkeserítő! Teszteltem a Dirt Rally-t a AMD A6 6400K APU masinán, win 10-es op rendszerrel, és elkeserítően szaggat, pedig win 8.1- el egész jól futott! Akit érdekel, itt találja a videót.
Track: Flugzeugring Reverse [Sprint] 3:34 (First Try)
Car: Audi Sport Quattro Rallye
Egyébként hamarosan megválok ettől az APU-tól, szerintetek menyiért érdemes meghirdetni? -
törölt tag
Köszi mindenkinek a választ!
Bármire váltanék ami gyorsabb, de sajna csak APU-ra van most keret, teljes konfig cserére nemigen.
10k az jó lenne érte, dúskálnék a lóvéban Szerintem 8k ért is odaadom, tök mindegy, de 5800K-nál komolyabbra gondoltam azért, 15-20k-t rádobok a 6400K-ra kb.
Jó kis gép volt egyébként az árához képest hihetetlen dolgokat művelt Főleg az előző Brazos masinához képest! -
törölt tag
A fenti bejegyzésemhez:
Ezzel az APU-val jól járnék? Használt nem érdekel, mert kell az áfás számla, és ez benne lenne a +15k-s keretbe amit rádobnék a 6400k-ra. -
veterán
válasz simongab #18489 üzenetére
Igen, egyet értek, most az A10-5800K nagyon jó áron van már egy ideje, FM2-n best buy. A8-7600 csak FM2+ lap esetén jön szóba, s ott is csak akkor, ha nem lesz tuning.
(#18487) Biosphere: Azzal azért számolj, hogy lassúbb RAM-oknál visszafogottabb teljesítményt adnak az erősebb APU-k. Ha jól láttam valamelyik videó alatt, 2*4 GB 1600-as van a gépben. 2133-at elbírna a rendszer. De az A6-hoz képest így is előrelépés lesz akár az A10-5800K-t, akár az A8-7600-at veszed.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
törölt tag
válasz solfilo #18490 üzenetére
Igen köszi! de sajna ramokra most nincs pénz azok babrálásához meg nem értek így is néha destabilizálódott az egész gép a Catalyst tuningtól 7600-as lesz már megrendeltem! ,ajd letesztelem dirt rally-val azon jól látszik mekkora előrelépés lett, illetve remélem renderelés is gyorsabb lesz!
-
törölt tag
válasz solfilo #18492 üzenetére
Okés! gyorsan nyomtam még egy menetet dirt-ben 6400k val, hogy legyen mihez viszonyítani Amit viszont nem várok, hogy újra kell tennem a win-t és nem csak az új proci miatt. Ez a win 10 nekem nem jött be, szerintem lassabb lett tőle a gép, megy vissza a win 8.1!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.