Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    Csatlakoztam egy 4K MAX 2nd gen-nel. Egyelőre jók az első benyomások róla. Nem is melegszik (ahogy páran mondták), inkább langyosodik, de nem kiabálom el a dolgot.
    Úgy néz ki megoldotta a NAS/PLEX/Samsung TV gondomat (kopp-kopp), az eddig minden kütyüt megfektető anyagot is csuklóból lejátszotta.

    A távirányító kritikán aluli, ahogy nyomkodom úgy nyikorog a 0 perces távirányító.. de szerencsére tudom a TV irányítójával is kezelni. Pedig amikor kibontottam meglepően jó minőségűnek tűnt, csak hát a fedél levételt benyomós megoldással csinálták meg, ez sajnos a puha hátlap velejárója. De tényleg egy vicc, mintha kocsonyát nyomogatnék. :)

    HBO MAX-ot sikerült telepíteni, de érdekes módon csak egy korábbi verziót tudtam elindítani rajta.
    5.30.20.0 (April 19, 2023) elindul, 54.10.0 (January 17, 2024) pedig egy másodpercig sem.
    Ez mitől függ?
    Az érdekelne mire figyeljek, ha egyszer csak nem akar elindulni. Valahol ezt nyomon lehet követni mi a működő verzió vagy letöltök 10 darabot aztán amelyik elindul, az marad? Gondolom azért nem minden héten/hónapban fennálló probléma.

    Fix IP, ADB beállítva, ajánlott task killer, developer tools és a többi telepítve. Valamire kell még figyelni? Gondolok ilyenekre mint: mivel direkt tápon van, ezért a TV-vel együtt nem kapcsol ki. Érdemes pár naponta, hetente újra indítani a kütyüt vagy itt elég csak a taskokat törölni aztán megy tovább?
    Gondolom a stick frissítését hanyagoljam, ahogy az appokét is.

    Van lehetőség arra, hogy a fő oldalon ne az Amazon saját műsorait, hanem mondjuk feltelepített apponkénk lássam az "aktuális" állapotot mint egy Samsung TV-n? Tehát PLEX -> műsorok, watch next, continue watching stb.
    alatta
    Disney+ -> műsorok, watch next....
    ...
    ...

    :R

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák