Új hozzászólás Aktív témák

  • Xbean

    tag

    válasz vg #1882 üzenetére

    Még szép!

    Na szóval úgy volt megbeszélve, hogy reggel 10kor találkozunk Esztergomban (tatabányai vagyok) és majd hívjam, ha ott vagyok, mert kijön értem a buszvégre. Ez már alapból furcsa volt nagyon. De mivel az állás nagyon kellett, mondom ok.

    Odamentem a megbeszéltek szerint 10-re és hívtam is, de csak a postafiók kapcsolt állandóan. Telt telt az idő végül vagy 10 sikertelen hívás és 1 óra elteltével felvette. Sajnálkozott, hogy elnyúltak a tárgyalásai, meg hogy ő dolgozik ma a cégnél egyedül és sok dolga van, de ha végez majd rám csörög, hogy jön értem. Kérdeztem, hogy ez kb. mennyi idő, mondta nem tudja bizt, de kb. egy óra. Rákérdeztem a cég címére is, hogy addig odamennék magamtól, de nem nagyon akart válaszolni, pedig 3x is rákérdeztem utoljára már emeltebb hangon, hogy mégis tudatosuljon benne, hogy komolyan gondolom a kérdést, de nem árulta el, arra hivatkozva, hogy úgysem tudnék bemenni, mert nála vannak a kulcsok. Nevetséges. A cég nevére is 2x kellett rákérdeznem, azt végül gyorsan elhadarta, szóval kb. csak annyi maradt meg bennem, hogy valamiféle Bt-ről van szó.

    Eltelt az egy óra, másfél is. Elkezdtem újra hívogatni, kb. 5 percenként csörgettem, de nagyrészt ki se csörgött csak postafiók kapcsolt. Ez így ment 12:30-tól 13:30-ig, amikor is meguntam az egészet és 3 és fél óra várakozás után szépen hazajöttem. Természetesen a beígért telefonhívás részéről a nap folyamán nem jött meg, de ezen már nem lepődtem meg. Azért legalább ennyi lehetett volna benne, hogy látva h egy halom nem fogadott hívása van tőlem visszahív az ígérete szerint. Empátia 0.

    Szóval így történt, lehet az ő "elfoglaltsága" miatt buktam egy jó állást, de ebben már nem hiszek. Ha még igaz is a meghirdetett állás, akkor sem szeretném ilyen emberre bízni magam külföldön. Az biztos, hogy jól felidegelt aznapra...

Új hozzászólás Aktív témák