Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    válasz bambano #17511 üzenetére

    Ez maximum a vezetés, de inkább a HR hibája, hiányossága továbbra is. Neki kell kitaposni, kisírni a megfelelő rendszert...
    Egyébként számos megoldási javaslatom lenne, kézi kalapálás nélkül is. De amíg egy egyszerű levelezőt képes megborítani a HR-es (úgy istenigazából, amikor inkább eldobod az állományt és adsz neki egy "új fiókot" - de neki az újat is sikerül padlóra küldenie 3 hét alatt), addig bármilyen, papír, ceruza excel/outlook szintnél bonyolultabb és nehezebb program teljesen felesleges :DDD :( .

    #17517 Fecogame - én eddig mindig megmondtam, ha a fizetés volt a gond. De ahol a fizetés volt a gond és váltásra adtam a fejem, ott általában már más probléma is volt. Ezt sem titkoltam soha, max. finomabban fogalmaztam meg a dolgokat.
    Egy "visszaélést" követtem el mindig: ha HR-es jelen van, akkor először azt figyelem meg, hogy bármilyen elemzéssel próbálkozik-e. Addig távolságtartóbb a kommunikáció. Ha pedig kicsi jelét is adja, hogy igen, akkor bemutatom neki azt, amit megtanult a tankönyvből - ha nagyon jó ebben, akkor rájön és vált, ami után én is váltok és máris nyitottabb a kommunikáció.

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák