Új hozzászólás Aktív témák

  • jaPe

    tag

    válasz #84490496 #13430 üzenetére

    Én sem értettem teljesen ezt a CWM dolgot, de úgy értelmezem, hogy aki gyárilag frissített ICS-re annak más CWM pakk kell. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2115363 Ezen a linken ha legörgetsz találsz két CWM-et, a kolléga azt mondta, hogy a GB-s való nekem. Azért futottam bele a bakiba, mert ugyan letöltöttem azt, viszont nem figyeltem eléggé, és a régi CWM-et töltöttem be mert első ránézésre egyezett a dátum meg a fájlnevek azal amit letöltöttem. (Aztán vettem észre, hogy na én hülye... :W )

    Azért annyira nyilván körültekintő voltam, hogy nem Samsungos meg egyéb ROM-ot vagy kernelt próbáltam rádobni a telefonra. Mindegy, legközelebb majd jobban megy. Hálistennek nem fizettem nagy árat ezért a leckéért.

    Amúgy a telefon nagyon jól megy. Nem tudom, hogy most azért ilyen gyors mert ennyire ki lett tisztítva ez a rom, vagy csak mert még nincs teleszemetelve, mindenesetre nagyon furcsa, hogy maximális 365 Mhz-es órajelen is sokkal jobban fut, mint az előző rendszer amikor már a minimum órajelet kellett emelnem, hogy valamennyire használható legyen.

    Még egyszer köszönöm szépen a segítséget. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák