Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz c0dy #31235 üzenetére

    És megkérdezted, hogy tud-e valakit ajánlani helyben? :U

    A gearbox sima Ver3, csak az elsütőbillentyű formájában tér el, illetve a gearbox külső oldalához csatlakozó tűzváltó kapcsolóban. Ezek az Mp5K-ra jellemző egyedi dolgok, de csak formában, nem működésben. Tehát egy tetszőleges Ver3 GB toturial videó megteszi belülre.
    Ami specifikus, ahogy kijön a gearbox a fegyverből, eme folyamat részeként a cső a hop up kamrával kijön.

    A cső és a hop up sima Mp5 alkatrész, szóval oda megint jó egy általános videó.

    A gearbox kivétele kezdődik a tus, vagy tustalp levételével (itt tolod be az akkut is), illetve a front levételével (itt tolod össze az akkuvezeték csatlakozóit). Előbbit 2 pin tartja, utóbbit 1, ha jól emlékszem. Majd a tárajak és a sátorvas közt lévő pin-t kell kihúzni, ez tartja össze az uppert a lowerrel és a cső tengelyirányában kell előre-hátra széthúzni a két részt.
    Ha eddig eljutottál, akkor a markolatfenéken lévő kell kicsavarni a csavart, mert ez húzza be a motortartó bakot és felfelé kijön a lowerből a gearbox. De az ebben a részben lévő dolgokat a Taiwangun uyge 30€-ért elvégzi, neked csak a csövet kell megpucolni és a hop up gumit kicserélni.

    Az első játékra bátran elmehetsz a gyári gumival is, biztosan lesz egy segítőkész játlkostárs, aki helyszínen kicseréli neked a gumit, elmagyarázza, mit hogyan. Egy tiszta konyharuhát vigyél, hogy legyen platformokot, a sok kis alkatrészt ne a fűben kelljen keresni.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák