Új hozzászólás Aktív témák

  • sptkyle

    senior tag

    válasz stefanitsr #11230 üzenetére

    Ja.. tényleg. Jogos. Csak listában néztem.
    Okés, ez ok arra, hogy mondjuk jg nem árul pótalkatrészt. De annyi gyártó van, nem mind kínai. Ráadásul már kb mindenből van CNC-zett... Ebből nincs. :D

    Ja. ajánlok egy linket olyan embernek , akinek van kint az USA-ban rokona, ismerőse..stb. (ja és annak, aki ez mellé ért is valamicskét a szereléshez)
    http://www.kapowwe.com/Airsoft-BoneYard.html
    Vannak olyan külföldi shoppok, ahol nincs komolyabb szervíz.(annyira tesztelnek, hogy megnézik másik aksival, meg ha nem adagol, akkor mondjuk másik tárral, de szét nem szedik) Viszont garanciát vállalniuk kell. Így a visszahordott cuccok raktárba kerülnek. Igenám, de ez a raktár egy idő után szűkös lett. Így kitalálták a Bonayard nevű dolgot.(más webshopok is csinálják persze, nem csak ez.. de itt sztem nincsenek rossz árak) Ide mindent betesznek ami visszajött értékesítésből.. igazából sz*ré -h*gyé. Nekik szemét, viszont van akinek megérhetné. Pl 6db nem működő JG Sig 552. Ami véleményem szerint egy hozzáértő kezésen érték is lehet. (persze benne van a kockázat, hogy nem olyan nyereséges a dolog, de a példámban pl az a 6db fegyver 200dodo) De legutóbb amikor néztem, még volt ilyen 6-os pakk AK is, meg egy doboznyi teszteletlen fegyverlámpa, fegyveroptika vegyesen.(ja az meg is van, csak a doboz nélküli kategóriában.. ugye doboz nélkül nem értékesíthetik rendes áron, így feldobták az egész doboznyit 10 dollárért teszteletlenül :) )
    A probléma csak annyi, hogy ha jol láttam csak US-en belül postáznak (és persze csak US-en belüli címmel is lehet regelni)
    Gondoltam hátha érdekel valakit, és csinál egy jo üzletet :) ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák