Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz HollyBoni #10312 üzenetére

    A fullos verziót számos dologból meg lehet különböztetni a simától.

    A talán leginkább szembetűnő dolgok a fa részek, a full steelen ezek laminált, keményebb fából készülnek, míg a simán szerintem fóliázott fenyőből. A laminált fa váltakozó sötétebb és világosabb rétegei már messziről, képről ordítanak és általában strapabíróbbak is mint a sima változat fája, ezért kevésbé sérülékenyek. Ha ez a fa rész látványosan ütve-verve vagyon akkor valszeg nem full steellel van dolgod.

    A behajtható válltámaszos verziókon egyébként a támasz retesze ha full steel a cucc akkor cnc megmunkálással készült, ha nem full steel akkor viszont öntött spiáter és mint ilyen a két öntőforma találkozásánál látható némi "sorja" oldalról figyelmesen megnézve a jószágot akár egy jobb minőségű fotón is. Sajna most nekem nem jön be a softair céges netről, így ezekre nem tudok mit mondani.

    A dobozon oldalt szokott lenni egy full steel felirat a full steelen. :DDD

    A mágnesteszt ugye a tuti, tokától bokáig végigmágnesezed és csak a csövön meg a fa és műanyag alkatrészen lehet olyan eset, hogy nem tapad a mágnes.

    Egyébként emlékeim szerint a bruttó kisker ár között itt győrben volt 4k különbség a nem full steel javára, de ennek ellenére a kereskedők gyakran az olcsóbbat hozzák be, ezért elég ritka a full steel, pláne használtan eladóban.

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák