Új hozzászólás Aktív témák

  • pataka

    csendes tag

    Előszöris mindenkinek minden hozzászólást köszönök! Az az igazság, hogy nem nagyon vagyok otthon a HW-k mai világában, s főképp nem nagyon értem egyelőre ezt módit, amit az alaplapnál írnak, hogy aszondja:
    "Intel® HD Graphics Built-in Visuals
    Intel® Quick Sync Video saves valuable time for PC users who want to create and edit video, synchronize it with other devices, and share it–at home and on the internet. Intel® Quick Sync Video uses hardware on the processor, instead of software, to accelerate video encoding."

    ...na meg...
    "Intel® HD Graphics is now built right into the processor! This integration means lower latencies and leads to superior mainstream gaming and enhanced 3D experiences."
    Stb...
    A részletes specifikáció itt van:
    ASRock H61DE/S3
    Igazából ez nem a konfigom még, de lehet belőle az mert jól hangzik, felkeltette az érdeklődésem, csak hogy a gyakorlatban mi az igazság a szép szavak mögött, arra semmiféle tapasztalatom nincs, se előismeretem. Most hallottam erről hogy ilyen van. Azért kérdem valaki valami tapasztalatot szerzett-e az Intel® HD Graphics 2000/3000 grafikával direkt a Premierrel. Amit ha jól értek végülis, ez nem is az alaplapra integrált (úgy tűnik rosszul fogalmaztam), hanem az i3-i5-i7 processzorokba, s gondolom az alaplap ezt támogatja a fentiekkel. (Remélem nagy hülyeséget nem írtam, de hát azért kérdezek, hogy okosodjak, ha mégis... :) )
    Én azt sejtem, hogy a VGA sokat számít, csak épp meg is kérik az árát, ami gondolom nem csak nekem nehéz ügy...
    Egyébként utóbb azt hiszem rosszul, azaz kissé hiányosan tettem fel a kérdést olyan értelemben is, hogy alighanem az is lényeges, hogy melyik Premier verzióról van szó. Nekem egyelőre csak a CS3-al volt dolgom, viszont előbb-utóbb eljöhet az ideje a szoftweres továbblépésnek is. Van egy olyan érzésem - na meg az Adobe weboldal információit olvasva is úgy tűnik - hogy az egyre újabb verziók is egyre erősebb HW-t igényelnek akár ugyanarra a feladatra is. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák