Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexter68

    addikt

    válasz BonFire #7569 üzenetére

    Sűrűn bizony. Részint csalódás, mert nem hozta azt a katarzist, amit beharangoztak, amit vártam tőle. Részint kiderült, hogy ez is csak egy XP, csak fel van pimpelve és ezt-azt átpakoltak máshová, hogy használhatatlanabb legyen. Zavar, hogy önállóan, kérdés nélkül telepíti a hardverekhez a drivereket, és a nagy önállóságában nem gondol arra, hogy nekem esetleg jobb van. Az új start menü gyalázat, eddig sem használtam sűrűn, ezután egyáltalán nem fogom. Zavar az általános testreszabhatatlanság. A szolgáltatásokat három helyen lehet ki-be kapcsolgatni és ha az egyiken kikapcsolom, még simán bekapcsolva maradhat a másikon. Tele van parasztvakító fícsörökkel, amik eleinte érdekesek, két nap után kifejezetten zavarnak a munkában, alig győztem irtani őket, némelyiket nem is olyan egyszerű. Két monitoron dolgozom, pakolgatom ide-oda az ablakokat, időnként egy-egy mozdulatomat „rázásnak” minősítette és a többit eltüntette. Nem volt könnyű megtalálni, hogy ezt hol kell megszűntetni. Ha egy ablakkal megközelítem a tálcát, azonnal maximalizálni akarja, holott azt egy duplakattal elintézhetném (erre még nem találtam ellenszert). Pedig akár lehetne egy lista, ahol ki-be kapcsolgathatom a csudafícsöröket.
    Pl. megtudta, hogy wacomtáblát használok, azonnal megörült neki és táblagéppé minősítette az egész cuccot, ami nem lett volna baj, de ahányszor letettem a tollat, karikázott a kurzor körül, hogy lássam, hogy tényleg letettem. Két hétig álltam a bré másik oldalán, amíg egy, a Microsoftnál dolgozó haverom körlevelezett a kollégáival és a hatodik tipp megmondta, hogy milyen tiltást kell engedélyezzek a csoportházirendben. :W És ilyenekkel van tele az egész. Ezért van az, hogy ha belövöm a rendszert, 3-4 évig nem vagyok hajlandó újrahúzni.

    Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

Új hozzászólás Aktív témák