Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Overclocked #6063 üzenetére

    Nem, de épp egy-két hete kaptam ilyen felkérést, hasonló játékosklántól, hogy tervezzek egy logót. Megkaptam a paramétereket, csináltam pár tervet, de nem tetszett egyik sem. Egy olyan ocsmány, még grafikának sem nevezhető pacnival példálózott, ami egy szintén másik játékos brigádnak a "logója". Azt szerette volna, ha olyat csinálok, mint az. Szörnyszülöttet.

    Úgyhogy mondtam neki, hogy úgy látszik nem egyezik arról a véleményünk, hogy egy logó mitől logó, én meg nem vagyok hajlandó sz@rhoz adni a nevem és nem vagyok hajlandó másét lekoppintani, főleg, ha akkora gány, hogy borzasztó.

    Nem álltam neki magyarázni, mert van róla bőven olvasnivaló a weben. Megnéz az ember egy-két ütős logót, és megkérdi magában, hogy ezért az elfordított négyzetért (körért, ívért) fizettek ilyen sok pénzt? Bizony. Azt az egy darab görbét hivatásos grafikus tervezte, akinek ez a szakmája, lehet, hogy hetekig, mire olyan lett, amilyen. De olyan, hogy valaki egyszer meglátja, és többé nem felejti el. Na, ez a jó logó.

    Meg lehet nézni alul a támogatók logóit. A legegyszerűbbek a legütősebbek. Az externet első e betűje van piros négyzetben. Az indexé zseniális. Az i betűn a pont más színű, és kész. Semmi csicsa, de egyedi és könnyen azonosítható.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák