Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Met #18568 üzenetére

    Sose értettem az ilyet, hogy miért kell ez? Én olyan vagyok, hogy leperegnek rólam a legvaskosabb sértések, mert tudom, hogy ezt a frusztrált ember mondja végső kínjában, de nem tud megsérteni vele. Akár anyázhat is, sem én nem veszem magamra, és anyám is csak szemberöhögné.

    Egyszer egy ilyen okos nekiállt provokálni szemtől szemben, és elmondta, hogy te egy ... ... ... ember vagy. Mondom neki: Mondjad csak tovább! Van még? Erre folytatja, ha lehet még trágárabbul és ocsmányabbul. Én meg rezzenéstelen faarccal: Igen. Van még valami egyéb? Végül kifogyott a sértésekből. Párszor figyelmeztettem, hogy fölöslegesen ismétel meg dolgokat, már elmondta egyszer, és tudomásul is vettem. Nem tetszett neki a képem, pedig nem sértettem meg. Verekedni nem akart, csak verbálisan volt agresszív.

    Fórumon mégis mi értelme van ennek? Egy vadidegen miért gondolja, hogy bármivel is meg tud bántani? Nem mondom, az értetlenség meg az analfabétaság fel tud bosszantani, de más nemigen. Így csak kivágatja magát. :(((

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák