Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz BonFire #15974 üzenetére

    ...vagy itt az én esetem: városközponttól ~4 Km, mobilnet. Kanóc a ház előtt megy el, de valaki a címemre köttetett be lavóros TV-t. Persze nem fizették, így a címemen (LOL, a ház tartozik? Wattafakk?) adósság van. Mondom itt sosem volt tré TV. DE igen-de nem... Akkor hozzak papírt, h XY megrendelő soha nem lakott itt. Megkérdeztem, mire azt mondták ilyen papír a világon nincs, hiszen bő 8 millió nevet ráírni, h nem lakott itt soha... vagy hogy? A bekötésről semmi papírt nem mutatnak, adatot is fű alatt szereztem, mert nem az én nevemre van (naná, hogy nem!), így nem vagyok jogosult... (WTF? ismét...). De az adósság már az enyém?
    OK, akkor rendőrség, feljelentés. Természetesen a név is, szül. adatok is hamisak...
    De ettől még nem adták ki a beszerelésről a papírt (ahol a szerelő és a megrendelő is alá kellett írjon...), nem derült ki, hogy ki és hogyan ellenőrizte a megrendelést, nincs egy fénymásolat a lakcímkártyáról, személyiről???
    Szal. okirathamisítás ügyben nyomoznak, max. amit elérhetek, h hónapok múlva majd letörlik a lakcímről (ismét qrva nagy röhögés... a házon a tartozás? Bárkinek a címére csinálhatok tartozást???), és beszélhetünk a vezetékes net bekötéséről.
    Mondjuk bekötötték volna, ha jófejségem jeleként leteszek némi kauciót... aham, akkor addig álljanak féllábon -esetleg le is vágathatják, mert pénzt erre nem adok.
    A szép, hogy az "adósságról" sem felszólítást, sem más értesítést nem kaptam.
    Szal. igen, mobilnetem van :) 30 GB letöltés ~9500 Ft asszem. Evvan. Nem mellesleg a letöltés ilyen messze a központtól max 2 Mbit/s a kanócossal (tudom, szomszédban van, ill. egy ideig wifi-n osztottuk... :D ), mobilnettel símán van 4-5, de 7 felett volt a rekordom...
    Hűdemarhahosszúlett. Jó volt panaszkodni :D

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák