Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz King Unique #11018 üzenetére

    Köszönöm.
    Lefuttattam egy bizonyos % -ig az EaseUS progit a kivett HDD -n ami egy WD puple 2 TB (lila) adattároló. Az előnézetben már hibátlanul le is tudtam játszani a törölt felvételeket (amit addig talált amíg hagytam futni, csak leállítottam mert nem volt hova kimentenem őket, de már intézkedtem annak beszerzéséről is) szóval, a nagy bajom az hogy rengeteg fájl lesz így, és mind csak ilyen néven szerepel hogy: "elvesztett fájl (1) és 2 3 ..stb..." ami roppant megneheziti az utómunkát. JObb lenne ha nas-ra csatlakozva tudnám elvégezni, mégha kockázatosabb is a felülírás miatt (amire nem sok esély van, mert arra a HDD-re semmi nem fog írni 1.8Tb ot addig, igen az egész állományt sikerült letörölni kivétel nélkül), mivel a kamera le van állítva). Ám én mégis csak annyit láttam hogy nas-csatlakozás. És miután csatlakozott, nem tudok már választani hogy most kötet2 kérem scan-elni.
    Ez alapján történt nálam is
    De valamiért mégsem scan-elte a kötet2 őt (vagyis azt az 1 2 TB-os HDD-t). Onnan tudom mert minden létező fájlt ami talált csak a kötet1 ről hozta. Kötet2 ről semmit nem talált.

    Egyébként a 3 HDD (ami a kötet1 - ezen az op - SHR-ben van adatvédelemmel) a másik adatvédelem nélkül fut egymagában - ami esetemben most szerepel)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák