Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz buherton #12575 üzenetére
[Ezt] néztem ki szerintetek jó választás?
Kifuttotam a mod időből
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Nunder
őstag
válasz buherton #12576 üzenetére
Nos ez a kérdés eléggé relatív. Mire használnád? Ugyanis ha csak tanulás/filmnézés/netezés célra akkor jelentős különbség mutatkozik az élettartamban mintha gyilkolod játékkal vagy egész napos készenléttel. Szóval. Szvsz az Acer laposok megbízhatóak és jól teljesítenek. Ár/érték kategóriában egész jó helyen vannak. Nekem még nem volt vele gondom és amikor kellett megállta a helyét (kop-kop-kop). Gondolok itt 20 órás lanpartitól a két napig folyamatosan bekapcsolva töltött állapoton át a terheléses üzemidőig. Szerintem jó választás a lapos amit kinéztél nekem egyedül az ára kicsit mellbevágó. Ennyiért máshol negyobb tudású gépet kapsz, persze nem biztos hogy Acert. Ahogy elnéztem a Blue Ray olvasó meg a böszme kijelző miatt kerülhet ennyibe. Nameg ugye ott a Vista is Szóval ha neked megér ennyit ez a noti akkor áldás rátok
u.i: szó se róla szépen összerakott kis szerkezet megvan benne minden ami egy jó géphez kell...
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
buherton
őstag
válasz buherton #12584 üzenetére
Szándékomban áll egy ilyen fogyasztó védelmis írást kitenni ide a PH!-ra. Mert iszonyatosan idegesít, egyes eladók hozzállása tisztelet a kivételnek, mert akad.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Chili7
őstag
Én nem értek hozzá, de nem hoszem, hogy ezt végiglehet vinni... Márminthogy a forgalmazó neked visszafizesse egy pár éves gép árát, ha 30 napon belül nem adja vissza.
Mondom lehet, csak nem tartom reálisnak...
Az Acer oldalán világosan le van írva, hogy hogyan lehet a garanciális javításokat igénybevenni. Érdekes lenne, ha a forgalmazóknak ennél, - a vásárló számára kedvezőbb feltételekkel kellene javíttattni a gépet. Ezzel gyakorlatilag minden egyes gép eladása esetén a garancia időtartama alatt az eladó kockáztatná, hogy bukja a gép árát. -
KisBundi
őstag
válasz buherton #12585 üzenetére
Már van egy hasonló oldal ezt a két linket nézd meg:
[Jelentsd a csalókat!!! OLVASD EL AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁST!!!]
[Kivel érdemes üzletelni topic...]
Ebben a két topikban jelentheted azt akivel meg/nem vagy megelégedve. Az eredményedet majd itt láthatod:[PHmegbízhatóság]
-
hanee
senior tag
Szia!
Nem 15, hanem 30 napon belül kell javítani. Magyarországon pedig a javítást nem a viszontkereskedő végzi, hanem az Acer. Természetesen a kereskedő, ha hozzá fordulsz köteles elküldeni az Acernek a gépet, de ezzel csak te magad lassítod a folyamatot, mert közbeiktatod a céget. Ha a gép javíthatatlan, az Acer szervíz amúgy is küld újat..
hanee
-
buherton
őstag
válasz buherton #12590 üzenetére
Ha jól tom akk ez 151/2003, de sajnos nem lehet megnézni, mert szünetel NFH oldalon ez a lehetőség .
A Beszállítási szervizelés a Hivatalos Acer Szervízpartnereknél kerül elvégzésre. A fenti 2. pont hatálya alá nem tartozó terméket a vásárló szállítja be a lakóhelyén lévő javító szolgálathoz, szervízhez, ha a lakóhelyén ilyen nem működik, akkor a jótállási jegyen feltüntetett legközelebbi javító szolgálathoz, vagy ahhoz a kereskedőhöz, akinél a terméket vásárolta. Nem kérdeztem semmit .
[ Szerkesztve ]
-
hanee
senior tag
válasz buherton #12595 üzenetére
Szia!
Igen, igazad van, szerepel. Ugyanakkor vedd figyelembe azt is, hogy cserélni csak akkor köteles az adott cég, ha a kijavítást nem vállalja, vagy az lehetetlen (ami úgy szerepel a szavatosságról szóló jogszabályokban is, hogy amennyiben az eladó nem hajlandó, vagy nem tudja javítani, a fogyasztó követelheti a cserét). A gyakorlat szerint azért sokszor ez eltart tovább is, mint 15 nap, ezért általánosságban 30 napot szoktak alkalmazni.. tehát ha 30 napig nem tudják megcsinálni, akkor cserélik.. (pl. a nagy telefonos cégek is így csinálják) de! továbbá azt is figyelembe kell venni, hogy pl. alkatrész hiányában ez elhúzódhat akár még egy kicsit tovább is. Például ez főleg háztartási gépeknél fordul elő (dolgoztam szervízben tudom), hogy amikor külföldről jönnek be az alkatrészek és épp nincs raktáron valamiből (pl. egy nagyon drága elektronikából), akkor bizony az 2-3 hét, míg bejön az alkatrész. Utána pedig meg kell javítani, stb.. általánosságban azért 30 napon belül minden meg szokott oldódni korrekt kereteken belül, de előfordulhat olyan is, hogy valamilyen okból csúszik a szállítmány, közbejön egy egyhetes ünnep (pl. karácsony), stb.. ilyenkor a fogyasztó hiába bök rá a kormányrendeletre hogy ejnye bejnye, max. követelheti hogy akkor cseréljék ki neki (ami adott esetben ugyanúgy eltarthat egy ideig ha nincs raktáron az adott termékből). De valójában hiába lépnek túl akár egy 30 napos határidőt is, ha annak valós indoka van. Persze egy RAM vagy HDD cserénél ez szóba sem jön, és biztosan meg is kapod 30 napon belül a notit ha kiküldted (bár valaki asszem pont itt volt, akinek elhúzódott mert alkatrész hiány volt), de ha túl is lépik pár nappal, nem érdemes reklamálni miatta, ez az az eset, amikor kellemetlen, de igazából nem érdemes semmit csinálni. Egyébként sokszor emberi tényezők is közrejátszanak, pl. amikor egy szervízben 3 technikus dolgozik 5 helyett és egy lebetegedik... ilyenkor iszonyú csúszások bírnak lenni, főleg ha épp sok a meló.
hanee
-
hanee
senior tag
válasz buherton #12613 üzenetére
Pontosan erről van szó.. nem tud egyszerűen olyan lenni egy proci meg egy VGA.. csak megnézem például páromnak a gépét, gőzöm sincs mik vannak benne, de fejlesztget rajta időnként. Olyan VGA van benne, hogy önmagában a hűtőborda 1 kiló rajta.. ezzel játszik.. ezt egy notiba lehetetlen beépíteni, így a méret a teljesítmény rovására megy. Ezt tudomásul kell venni, és hiába adják el a notit úgy, hogy "játék noti", ezt mindig fenntartásokkal kell kezelni.. (pl. mélynyomó a notiban, szerintem ez vicces kicsit).
hanee
-
AstraP750i
csendes tag
válasz buherton #12637 üzenetére
Maga a noti szep és jó az egyetlen probléma ez a hatalma fps drop de megcsinalja ugy is ha pl tuzfal virusirto ki van kapcsolva ami hatalmas elonye ennek a notinak az a 7200rpmes 320gb-s 2,5"-os vinyo ami miatt latvanyosan furgebb a vista nem vicc 25-30sec es hasznalhatom a gepet inditas utan. Ami picit erdekes hogy miert csak 32bites home premiumot raktak rá de maga a vista elviekben még ígyis látja a 4gb ramot mondjuk hogy hogyan oldja meg a cimzeset azt nemtudom. a vga kelloen eros ehhez a felbontashoz amit a noti tud 1366x768 pozitivum hogy 16:9-es képarányú ezért végre megszunt az alsó felső csík a szélesvásznű filmeknél. A kijelző szinei gyönyűer nem véletlen mivel samsung lcd van benne a hangszórók hangminősége jó és kellően hangos tény hogy van benne egy mélynyomó de azért ne várjon tőle az ember csodát nem rossz e jobbat notiba építve nem láttam eddig. röviden ennyit a 6935G-ről
Az oldalsó médiavezérlő korrektül müködik mondjuk az acer arcade deluxe progi zenehallgatasra nekem annyira nem jött be a vezerlő gombok múködnek foobar2000 alatt is.
ui.: a HDMI-n képes hangot is leadni ha az embernek éppen arra lene szüsége nem tudom hogy ez mennyire általános manapság[ Szerkesztve ]
-
Dr.Speed
csendes tag
válasz buherton #12645 üzenetére
De az enyém tudja 1920x1080-at és nagyon szép képe van, Hd filmek gyönyörűek rajta.
Hát igen próbálkoztam már ilyen megoldással. De sajnos csak akkor működik igazán, ha viszonylag hűs környezetben vagyok(de ott meg én fázok), vagy ha nincs asztalon, de úgy annyira nem kényelmes
Közben rájöttem, hogy az acer-es ePower-es program a ludas, ez kezeli aproci sebességet és a hűtést csak nem tudom hogy kéne megbuherálni. Ötlet?U.i.: A vicc az egészben, hogy ismerősömnek 5920g-je van hasonló felszereltséggel, ami ha megvan hajtva, melegszik, zúg, de dolgozik mint egy kis angyal, igaz azon xp fut és semmi empowering cucc...
-
nRu3
addikt
válasz buherton #12655 üzenetére
nem, nem áfa, pl egy ár :
Ajánlott Listaár :70 040 Ft
ALIEN Nettó :68 000 Ft
ALIEN Bruttó :81 600 Ftde megnézheted magad is a notik árainál. csak kiváncsi vagyok mitt jelent ez az "Ajánlott Listaár " ?
[ Szerkesztve ]
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Dr.Speed
csendes tag
válasz buherton #12685 üzenetére
Hát olyan 63-64 celsiusig, ott felezi FSB és bekapcsolja a harmadik hűtési fokozatot. Aztán amikor visszahűl 51 celsiusra visszakapcsolja az eredetit. Amúgy anoti nagyon jó, csak gonosz aceres srácok a csendes üzemre mentek és nem hagytak beállítást amivel ezen lehetne változtatni, vagy még én nem találom a megoldást.
-
n00n
őstag
válasz buherton #12815 üzenetére
Sajna a garancia pont karácsonykor járt le.
Körbenézek Ebayen, meg Vaterán. A kérdés hol tudom ezt berakatni? Mert oké, hogy megrendelem, de ki tudja nekem ezt összekötni? Bonyolult? Mert van egy villanyszerelő haverom, ha csak pár forrasztás akkor valószínűleg ő is meg tudja csinálni, főleg ha az előzőt is ő szedi le és megnézi, hogy hova volt odaforrasztva.
-
jetimokus
tag
válasz buherton #12836 üzenetére
Hali!
amit te belinkeltél, az Aspire5630, az enyém Extensa 5630, és ahhoz is van ugyanitt minden elvileg, mint mondtam, csak fele nem ehez a típushoz való, a másik 30% nem a működik, a maradék 20% az amit sikerült megoldanom, a videókéártya, a hang, a kártyaolvasó, meg pár olyan hardver amit nem is használok, de a legfontosabb LAN, WIFI nincs, aztán panaszkodik, még egy bizonyos háttértárvezérlőre, meg egy Modem Device on High Definition Audio Bus-ra, ami igazából nem tudom, hogy mi... ez lenne a HDMI?
azért köszi szépen a segítséget!
Üdv -
Antos
csendes tag
válasz buherton #12844 üzenetére
Vagy pedig ráfizetek még 8 ezret, és akkor inteles megoldás ez lenne, sokkal erősebb procival: [link]
Mit gondolsz? Nekem csak az még a lényeg,hogy legyen rajta HDMI mely a hangot és képet is kiviszi, és a két amd-sen van, viszont ezen az intelesen nem tudom,hogy milyen a hdmi.
" Ha fej enyém, ha írás megfelezzük..."
-
Antos
csendes tag
válasz buherton #12847 üzenetére
Hát igen,nehéz választás. Nagyobb részben,filmnézésre kellene és azt a két amd-tudja mármint a HDCP-t, vagyis jó házimozizáshoz a hdmi kimenet, de ahogy utánanéztem az inteles hdmi-nél már nincs odaírva a hdcp. Plusz még a nagyobb AMD-nél, hogy nem 6, hanem 8 cellás aksija van. Választom az arany középutat és maradok az erősebb AMD-nél, 3650-es videokártyával. Ha megvettem,a jövő hét folyamán, beszámolok róla.
Köszönöm a válaszaid!
" Ha fej enyém, ha írás megfelezzük..."
-
Lamair
aktív tag
válasz buherton #12923 üzenetére
nem sajna nem kezeli!
a bill megszogható, furi nekem a full pc-m után egy viszonylag "gyengécske" laptop
na amit próbáltam fűrész5 720P fullHD Philips tvn hát az valami képrázatos mit tud ez a kis nyavadék gépezet!
itt jegyzem meg hogy az 1080P-t szerintem mindenki aki hasonló kaliberű géppel rendelkezik mint én elfelejtheti! bár én reménykedem a nem szarrákonvertált eredeti bluray lemezekben! gar lejárta után a következők lépnek éltbe!
1, 4gb memó
2, legnagyobb akkor elérhető winyó
3, vista helyett esetleg win7 vagy xp vagy valami axa linux
4 bár lehet a gart se várom meg! csak mindent cserélek amint tudok
eddig faxa a gépezet majd a 7en próbálom játékokkal (pl HL2) persze a fullHD tv-n izzadjon a kicsike''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- Msi Evo 13,4 üzleti laptop ultra book 2 hónapos 34 havi garanciaval eladó.
- Hp i7 ,6th 16GB /m2 ssd
- Dell 5570 Intel core i7 6820hq 2,7ghz 8gb ram 500gb ssd
- Kiváló HP ProBook 440 G4-7.Generációs-Core i3,14"FHD,8G DDR4.256G SSD,Magyar,Mesés ár,garival.
- Clevo P775DM3-G, i7-6700K, NVIDIA GTX 1070 Mobile 8GB, 8GB DDR4, 250GB SSD, 17,3" IPS, legál Win
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest