Új hozzászólás Aktív témák

  • dekoninck

    aktív tag

    válasz arky #7773 üzenetére

    Nézd, van 10% esélye, hogy nincs igazam, de szerintem kevered a dolgokat. (Azért van 10%, mert én még nem próbáltam, de olvastam a recoveryről több helyen, talán érdemes megfontolni az alábbiakat mégis.
    Itt a leírás a eRecoveryről. Első két mondat:

    eRecovery Management is a tool that provides you with an easy, reliable and safe means of restoring your computer to its factory default state from an image stored in a hidden partition on the computer's hard disk drive.
    (Az eRecovery módot arra, hogy a rejtett partícióról a gyári állapotba visszaállítsd a rendszert.

    Acer eRecovery Management also provides you with an easy-to-use facility to back up your system and data as an image stored on the hard disk drive, or to optical disks.
    Továbbá arra is jó, hogy a teljes rendszeredet backupold (progik, adatfájlok), egy képfájlba.

    Tehát: a biztonsági partíció (ezt korábban is írtam, asszem) nem bootolható partíció. Hogy bármit is kezdj vele, kell az, hogy 1. még érintetlen legyen,és kell a 2. Recovery Disc.
    Ha a nagy buzgóságodban azt is letörölted, akkor annyi, hiszen az általad könyörgött DVD-kkel nem tudom mire mennél, hiszen ha egy backup csak DVD-re fár rá, az már a jószívű adakozó sajátpornó-képeit is tartalmazza, saját Vista sorozatszámmal.... ezért nem adják oda. Vegyél egy Vistát.

    Jut eszembe, egyszer rég használtam egy Compaq notihoz a recoveryt. Megnéztem a lemezt, azt hittem, hogy rajta van az egész XP, ehhez képest 160 MB adat volt rajta... ezért az alant linkelt Recovery CD (ami egy 150 MB-os fájlra mutat) a Vistához igenis jó kell, hogy legyen, ha megvan a biztonsági partíciód. Talán ezért nem adnak minden géphez ilyet, mert úgyis letölthető valahonnan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák