Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kybic
tag
válasz Morgal #14300 üzenetére
- Li-ion akkukat nem kell "vasalni".
Amikor tele van, nyugodtan kihúzhatod a dugót, amúgy sem töltődne tovább mert leáll a töltés.
Legegyszerűbb ha mindig hálózatról használod, és persze ne vedd ki az akksit, mert áramingadozásnál a géped jobban védve van és gondolom ez a fontos. Üdv.Lenovo... a "vas"
-
Corsa02
őstag
"Legegyszerűbb ha mindig hálózatról használod, és persze ne vedd ki az akksit"
Én ezzel nem értenék egyet! Ha nem akkumulátorról használod a gépet akkor inkább vedd ki! S ha kell akkor bepattintod és kihúzod!
Én sem vettem ki az enyémből (AS 5520G) és kb fél év alatt szépen elhasználódott! Kicserélték garanciába! Aztán felvettem a kapcsolatot egy akkumulátor javító céggel, ahol elmagyarázták, hogy miért kell kivenni! Ha kiváncsi vagy bemásolom majd a leírásukat amit e-mailben írtak! Azóta eltelt majdnem 1 év és az akkumulátornak az elhasználódás mértéke 0% !!! tehát 100% kondicióban van!Csak jó tanácsként írtam le, nem kybic kollégát akartam bántani!
The Truth Is Out There --->
-
MacCay
tag
hali
Az lenne anagy kérdésem, hogy 5920-as acer kártyaolvasója miért nem szereti az SDHC kártyákat?
XP van rajta.
köszi -
cellpeti
nagyúr
Erre valaki?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Corsa02
őstag
Az én laptopomban egy 8400M G van. Játék közben olyan 82° körül van! Ahogy olvasom itt-ott ez kb normális! Van valakinek ilyen vga-ja? Vagy nektek játék alatt hány fokos a vga?
The Truth Is Out There --->
-
hunfefe
tag
Hali.Elinditok egy játékot és nem teljes képernyön fut hanem 4.3-ba.Keret nélkül tehát mintha kocka monitor lenne.üdv.
Samsung Galaxy
-
cellpeti
nagyúr
Milyen Acer notit ajánlotok ami sokáig bírja,akár 4-5 órán át is,és türhető árba lenne?
-
kybic
tag
válasz Corsa02 #14302 üzenetére
- Üdv.
Természetesen ha az akksi fontosabb mint gép, akkor semmi akadálya az általad leírtaknak. ( lásd utolsó mondatom második fele... ) Nem rosszból írtam, az enyém lassan a második évét tapossa, hol akksiról, hol töltőről, én nem húzgálom ki belőle és eddig még mindig bírta azt a 3/4 - 1 órát amit éppen használtam akksiról.
Előbb - utóbb ugy is megadja magát, eladásnál pedig a gép kora lesz a lényeg, nem az hogy még bír az akksi egy ill. másfél órát mert esetleg az újrabefogás során gyorsan megadja magát, ... szóval az akksi az öregszik ha használod, ha nem.Lenovo... a "vas"
-
kybic
tag
válasz hunfefe #14308 üzenetére
- Corsa02 nek valószínűleg igaza lehet, én is csak akkor rakok új drivert, ha az előzőt biztosan leírtottam a gépről.
- beállítási gondokra tippelek, általában szabályozható a felbontás, az Omega telepítésekor rákérdez, - és feltelepül hozzá egy vezérlő, ami tudomásom szerint pont azt hivatott elvégezni, hogy a felbontáshoz igazítja a képet ahhoz, hogy teljes képernyőd legyen. Üdv.Lenovo... a "vas"
-
hunfefe
tag
Na végre sikerült.Köszönöm a segitséget !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samsung Galaxy
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon nagy gondom van! Alig pár hetes gépem acer 7738G éppen zenéthalgattam és volt egy pillanatnyi áramkimaradás... Ezután a gép bebootol, meg minden, DE NINCS a kijelzön világitás! Nem lehetne valahogy bekapcsolni? Még bootolásnál se világit a kijelzö, se a biosban, sehol... Kiment volna a led háttérvilágitás?
Köszönöm a mielöbbi válaszokat!!! -
blueMerle
veterán
válasz Rotor82 #14317 üzenetére
Szvsz a kimaradás egy tüskével is járt, és az nyírhatta ki a kijelzőt, egy spontán áramkiesés ilyet nem szokott produkálni. Ne legyél benne biztos, hogy ezt gariban bevállalják, pláne az Acer. Nem olyan drága egy túlfeszvédő
A kedvencem: 1 milliós LCD vagy plazma mindenféle túlfesz. védelem nélkül, és viharok után meg tódul a tömeg hogy "nem kapcsol be csinááájad meg mááán faszparaszt eladóóó mer ez egy szar". Mert a túlfeszvédőket ugye csak poénból meg lehúzásból gyártják, semmi értlemük
[ Szerkesztve ]
-
Horace
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyi lehet a reális értéke egy hibátlan, megkímélt állapotban lévő Aspire 5920G-302G16-nak (közel 2 éves)?
Segítsetek légyszíves, fontos!
[ Szerkesztve ]
-
Horace
csendes tag
válasz T-unit #14322 üzenetére
Igen, van hozzá + 2 év hosszabbított garancia, csak nem tudom biztosan, hogy hogyan lehet ezt érvényesíttetni. Elég hozzá az online acer regisztrációs kód (vásárlóazonosító kód)? Ez hogyan befolyásolja az árát?
A tulajdonságok között más vga vezérlőt látok...nvidia 8600m gt 256mb van benne, a linken pedig valami más van.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Hol találok Acer-hez,vagy esetleg univerzális autós töltőt notebook-hoz?
-
T-unit
őstag
válasz Horace #14323 üzenetére
Vásároltál hozzá +2évet és nem is érvényesítetted?Vagy érvényesítetted de azt se tudod hol nézheted meg meddig érvényes gari?Boltban biztos elmondták volna mi a menete,de acer oldalán is lehet ha nem:
Minden AcerAdvantage-füzet tartalmaz egy titkos kódot, ami az internetes regisztrációhoz szükséges a www.aceradvantage.com weboldalon.
Az internetes kapcsolattal nem rendelkező ügyfelek kérhetik viszonteladójukat, hogy végezze el helyettük a regisztrálást.
Ha van még rá ~1év gari esetleg,akkor a 8600m gt-vel kb. 130k-t is érhet egyből,de tedd fel apróra azt nézd meg mennyire van érdeklődés rá ennyiért.üdv.
-
-
oris
aktív tag
Nem látja a gépem az optikai meghajtót (eltűnt a sajátgépből). Próbáltam törölni a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} ágon az upperfilters bejegyzést, futtattam a Microsoft FixIt alkalmazást, de nem jártam sikerrel Van ötletetek, hogy miként támasszam fel?
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
oris
aktív tag
Megoldódott!!! A (nem is túl) sok kinyitogatástól kb egy milimétert kicsúszott a meghajtó a foglalatából - egyetlen csavar tartja - és emiatt volt érintkezési hiba. Visszatoltam és szerencsére működik.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
VGA-Scart átalakítót keresek(eMachines E510)! Tudna valamit ajánlani(google kívűl)?
-
steve63
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Acer 3810T notebook.
Leformáztam és feltettem egy Xp-t, de a vga hardvert nem akarja elfogadni.
Nem csináltam visszaállító lemezt.
Hogyan lehetne visszarakni az Acer tulajdonságait!!Köszönöm a segítségeteket!
Steve
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest