Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackraven
csendes tag
Üdv!
Van egy travelmate 4270em, ami a hétvégén kapott kb 3dl kólát a billentyűzetre, egy pici lehet a képernyőre is jutott. Ennek hatására az lcd háttérvilágítása elment, nem teljesen, véletlenszerűen naponta kb egy 5 percre beköszön, néha ezen kívül villan is egyet, de tartósan nem hajlandó működni Nincs valami program ami feltétel nélkül képes bekapcsolni és maxra állítani a fényerőt? Hátha csak a képernyőlecsukást érzékelő pöcök ragadt össze, arra a része jutott bőven. Vagy ha ennél komolyabb hiba van akkor alaplapcsere/átminősítés alacsony hatásfokú fűtőtest és levélnehezéknek? A gépnek egyébként más baja nincs, külső monitorról hiba nélkül megy azóta is.
-
twollah
nagyúr
válasz Blackraven #13101 üzenetére
Ha van egy kis muszaki erzeked akkor probald meg szetszedni es kitisztitani, ha nem akkor marad a szerviz arany aron.
-
Ferrari86
csendes tag
Helló mindenki!
Csak azt akarom kérdezni! hogy nincs-e valakinek acer 5672?
Kifagyásokkal - alaplap hibára gyanakodva! akinek van ,volt ilyen az írjon köszi! -
painkilla
csendes tag
Hello!
Van egy Acer Travelmate 5530G-m,és azt szeretném tudni,hogy xp alatt hogy inditsam be a crossfire támogatást,esetleg valami driver valahonnan? -
Free04
tag
Újabb probléma merült fel az Aspire 5014WLMI laptop telepítésénél.
xp sp2-t szeretnék telepíteni, de állandóan kikapcsol a gép.
Eddig a rekord 5%, de van h az f8 megnyomásánál kikapcsol.
Az xp nem buherált,ezt használom az asztali gépen is.
Olvastam valamit a sata vinyó kikapcsolásáról a BIOSban, de én ilyet nem látok.
Teljesen tanácstalan vagyok.[ Szerkesztve ]
-
jfehervari
tag
Üdv!
Olyan segítségre lenne szükségem van egy ACER Aspire 5101 AWLMI laptopom és nincs meg a Driver cd honan tudom leszedni a drivereket?
-
painkilla
csendes tag
Nézd meg a BIOS-od verziószámát,utána nézd meg az Acer-nél hogy van-e frissebb.
-
painkilla
csendes tag
válasz jfehervari #13110 üzenetére
Az Acer honlapjáról.
-
Free04
tag
válasz painkilla #13116 üzenetére
kb 6. probalkozasra sikerult letörölnöm a partíciokat és a formázásnál lép ki (de volt h már az f8 megnyomása előtt kikapcsolt).
A telepítéshez nyomjon meg egy billentyűt-ig mindig eljutok,csak utána csinálja ezt.Amig néztem h mik vannak a BIOSba addig is 2x-3x kikapcsolt.
[ Szerkesztve ]
-
twollah
nagyúr
A laptop kifejezetten imadja ha a bekapcsolt agymelegiton netezunk vele...
-
kybic
tag
válasz jfehervari #13110 üzenetére
Üdv.
Itt: [link]
(a "driver" könyvtárban vannak az XP driverek.)Lenovo... a "vas"
-
kybic
tag
válasz Free04 #13117 üzenetére
- SATA driver hiányában erre azért valamilyen hibaüzenettel panaszkodni szokott az OS. és nem szokott csak úgy semmi nélkül egy telepítő elszállni.
- vagy hibás a telepítőlemezed, vagy nem szereti az olvasód, vagy IDE-re kellene állítani a BIOS-ban a HDD-t, vagy integrálni egy megfelelő SATA drivert az XP-be és úgy telepíteni.
Üdv.Lenovo... a "vas"
-
Free04
tag
A telepítőlemezt asztali gépen is használom,az elméletileg jó.
Az olvasóm valóban furcsa hangokat ad,de ettől függetlenül elkezdi a telepítést és olvassa a lemezt.
Feljebb írtam h mik vannak a BIOS beállításainál, én nem találtam IDE-re állítást.
Integrálni sata drivert xp-be(esélyes),de akkor nem írna valamit ki?
És azt hogy? -
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Aspire 3002 notim és szeretném kicserélni benne a procit. Meg tudná valaki mondani, hogy max mekkorát tud kezelni? Most AMD sempron 2800+ (1,6 GHz) van benne.
Előre is köszi
-
kybic
tag
válasz Free04 #13121 üzenetére
- esetleg olyan részen keresd ahol "AHCI"-kifejezést látsz... ott állíthatod be, ha van rá mód. Ha nincs akkor marad a SATA driver integrálás.
( Már sokszor leírtuk... - keress rá, több megoldás is létezik és megtalálod a neked megfelelőt. )
[ Szerkesztve ]
Lenovo... a "vas"
-
::maddog::
csendes tag
Sziasztok! Acer Aspire 3105 NWLMi típusú laptopom van, és olyan gondom van vele hogy egy idő után elkezd akadni a kép.. tehát tehát ha mozgatom az egeret mintha szaggatna az egész akad a hang is film is minden.. ez van hogy fél percig tart van hogy 10percig, de aztán mindig megy rendesen tovább.. Másik gond még pedig hogy néha belassul.. egy ablakot kb fél perc alatt vált át, de ezis csak pár percig tart aztán megy tovább rendesen.. Rendszer újratelepítés sem használt!! Segítsetek!
-
painkilla
csendes tag
válasz ::maddog:: #13128 üzenetére
A legfrissebb drivereket raktad fel pl videókártyához is?
Virusirtód van a gépen? -
Zoli bácsi
őstag
Érdekes dolgot találtam (legalábbis számomra az). Emachines e520 típusú gépembe nézegettem erősebb processzort, csak ugye nem tudni pontosan milyen procikat támogat. Az Acer honlapján nézegelődtem, és látom hogy van egy e720 típusú laptop is, ami ugyanúgy néz ki mint az enyém, csak egy T3400-as proci van benne, kétszer ennyi ram, meg egy kicsit nagyobb vinyó.... Gondoltam a többi ugyanaz lehet...talán még a BIOS is..? Leszedtem az e720 bios fájlt, pontosan akkora mint az e520-asé. Összehasonlítattam tartalomra a két fájlt, és a két fájl megegyezik. Az e720-as masinát a honlap szerint t3200, és t3400-as CPU val forgalmazzák, akkor ezekkel upgradelhetem a Celeront, ezeket biztos fölismeri.
-
4sal3
aktív tag
hali
van nekem egy aspire one netbookom..
csináltam egy nagy hibát.. upgradeltem az xpt vistára. daemon toolsból.
sikerült is, de nem fut a legjobban. az xp rajta van a gépen, de nem engedi feltenni az erecoveryből. újraindítja a gépet, miután kiválasztom, hogy újra rakja, és indítja megint a vistát... már nagyon bánom, hogy frissítettem.tudtommal csak külső usbs cdromról tudnám helyrehozni, felrakok egy xpt, felrakom az erecoveryt és onnan indítom az ujratelepítést.
remélem tudtok vmi használhatót mondani nekem
köszi előre is. -
kybic
tag
válasz Zoli bácsi #13130 üzenetére
- végeredményben a neked szóló [link] -ben ugyan ez olvasható... Üdv.
Lenovo... a "vas"
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 3055NWXMi laptopom, sajnos csak fél giga ddr2 van benne. Ezt szeretném bővíteni, kérdésem, hogy ezt a típust lehet? És videokártya tehető ebbe a típusba?
-
Ferrari86
csendes tag
köszi h senki nem írt még nekem..:S feljebb ACER 5672 WLMI seriahiba?
-
andorra
őstag
Acer Aspire 5335
AMD Turion X2 Mobile RM-70 2GHz
RAM 4Gb DDR2
Vista Home Basic 32 bit SP1A fenti gépet nemrég vettem, feltelepítettem a fontosabb programokat.
Elfogadhatóan -bár talán kicsit lassan működik-, de van egy feltűnő probléma :
A Photoshop3-ból ha éppen csak megnyitottam nem tud kilépni, esetleg néhány perces homokórázás után esetenként. A hozzá tartozó Bridge program egyszer indítható, majd ha abból kilépek mégegyszer nem indul el hibaüzenetet sem kapok. Ha ki, majd bejelentkezem ismét hajlandó egyszer elindulni.
Ugyanazokat a programokat használom amelyek két másik asztali gépemen hosszú ideje problémamentesen futnak.
Mire utal ez a két hiba? -
andorra
őstag
Ati Radeon HD3200 256M RAM
Ez kimaradt az adatokból.........
-
amark
csendes tag
Sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy Acer Aspire 5715Z laptopot Vistával, augusztusban. Mostanáig bírtam a Vistát, felraktam helyette az XP-t de borzasztó lassú lett azóta. Mit lehet ezzel csinálni? Minden drivert felraktam ami kellett ez biztos, nincs vírus a gépemen ez is biztos, de a bootoláskor a csík 40-44-szer (!) megy el mire betölt az XP és utána is nagyon lassú.
Adatai:
Intel DualCore processzor 1,86 GHz
2GB DDR2
160GB HDD
Nem tudom milyen adat kell még?
Légyszi segítsetek! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest