Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Khelben #3543 üzenetére

    Már bocs, de kinek a dolga lenne megtalálni a betörőt, a tolvajt, az autófeltörőt...soroljam? A cipőtolvajt is én találtam meg...akkor megmondanád, hogy mi is az ő doldguk? Mert eddig egy esetben sem voltak képesek eredményt felmutatni... :U Akkor miért kapják a fizetést? Nézzük mi is lenne a dolguk:
    -Megelőzzék a büncselekményt. (Hát ez sajna nem jött össze)
    -Ha már megtörtént, kiderítség, hogy ki volt (Hát sajnos ez sem jött össze, hány olyan papírom van otthon, ami úgy végződik, hogy "...megszütettük az eljárást")
    -Ha már én megmondom nekik, hogy ki volt, akkor legalább ne 4 hónapba teljen, hogy valami történik, és megnézik, hogy tényleg a milyenk-e a cipő
    -Végül, ha már nem előzték meg, nem derítették ki, (vagyis mindent én csináltam), utána büntessék meg...ja, hogy ez se megy, akkor legalább, ha nekik nem megy, én tehessem. De nem tehtetm...

    Én jelenleg még 1, azaz egy esetben sem kaptam semmit a rendőrségi "ígéretekből". Megvédeni nem tudtak, amit tőlünk elloptak, sose találtaák meg, akik megkárosítottak, azokat sosem büntették meg. Akkor miért is "fizetem" őket? Hogy legyen aki letrafizzon?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák