Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz #54625216 #52906 üzenetére

    (Már 4 évvel az iPhone megjelenése előtt okostelefont használtam, Symbian OS volt rajta. Ezt csak azért írom le, mert az ilyen témáknál gyakran előjön, hogy és akkor az apple legyártotta az első okostelefont... Te is írtad szerencsére, hogy ez nagyon nem így volt.)

    Egyetértek abban is, hogy az apple ott húzott be egy nagyot, hogy faék egyszerűre csinálta az 1. iPhone-t, miközben a Symbiant már elég komolyan machináltam szakmai ártalomból, ahogy mások is.

    De azt feltétlenül külön kell kezelni, hogy akkor az okostelefonos piac durván feltörekvő volt, ebbe szállt be az apple egy abszolút versenyképes, noha drágának számító készülékkel.

    Most viszont az van, hogy a VR bő 3 évtizede(!) próbál teret hódítani, miközben jelenleg eleve telítettnek számít a piac, mivel ez nem egy olyan eszköz, ami szinte létszükséglet. Ez az okosóránál is drasztikusan jobban számít rétegcuccnak. Ez egy luxuscikk. Ráadásul van már az emberiségnek megoldása arra, hogy valamit nézzen valamin: monitor/tv/tablet/teló.
    Ráadásul ezt a fejen kell hordani. Macera, kényelmetlen, véletlenül se az ember természetes állapota.

    És akkor jön az apple egy olyan cuccal, ami 7-8x áron megy a konkurenshez képest, amely konkurenseknél viszont minden is van, de főleg mocsok sok szoftver, meg PCVR.

    Ez most más, mint anno az iPhone téma. Nagyon más.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák