Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    válasz Uzi74 #40017 üzenetére

    Én nem érzékelem a lencsék problémáját... egyszerűen hozzá kell szokni ahhoz, hogy a sarokba nézéshez nem a szemünket mozgatjuk, hanem a fejünket. Bár nekem még G2 nem volt a fejemen, de itt valaki úgy jellemezte, hogy az már hozza egy 1080p-s monitor képét, vagyis jól látszik, hogy a felbontás növelésével szépen javul a látott kép minősége.

    Azonos felbontás mellett nyilván mindig szebb lesz egy monitor képe, de ez értelmetlen összehasonlítás, abban meg biztos vagyok, hogy lesz az a kijelző / lencse páros amivel megkapod azt az élességet, mintha egy 27" / 1440p-s monitort néznél 70-80 centiről. El kell jutni oda, hogy a VR-ra szánt panelek felbontása jóval beelőzi az asztali panelek felbontását, és máris nem fogod úgy érezni, hogy a monitor képe mindig szebb lesz.

    Egyébként meg nincs az a görbített monitor ami hozni tudná a VR "ott vagyok" érzését... bármit csinálsz, az mindig csak 2D marad. Cirka 4 éve itt van az asztalomon egy 27" / 1440p / 144 Hz / G-Sync monitor... fél évet játszottam rajta, aztán jött a CV1 és azóta szinte csak munkára használom, jó nagy pénzkidobás volt.

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák