Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpha630

    tag

    Sziasztok.
    Segítségre lenne szükségem.
    Sok-sok éve hordok napszemüveget. Ezen időszak alatt begyűjtöttem 7 szemüveget. Mindegyik Oakley, 6 féle lencse-árnyalattal. Kb. 8 hónapja csináltattam dioptriás szemüveget, távolra nem láttam elég élesen. (-0.75, 0.75 cylinder, mindkettő) Soroksári Optic-World-ben alaposan belőtték a paramétereket. Nagyon jól sikerült a szemüveg. Első felhúzást követő naptól kezdve le sem rakom. Nem torzít, nem húz. (Hoya lencse, Oakley keret)
    Ezután jött a feketeleves. A kedvelt napszemüvegeim időközben kikoptak az Oakley kínálatából, így nem biztosítanak dioptriás lencsét hozzájuk. Ajánlották, hogy bemérik újra a szemem és a régi keretek közül egy választottat és Hoyát raknának bele. A gondom hogy az összes modellem 8,75-ös bázisgörbülettel bír. (Nagyon íves) Ebből nem szeretnék engedni. A laposabbak nem tetszenek és sokhoz hozzáér a szempillám. Van egy csomó választható alapszín és három választható tükrös réteg. Nade mindezt nem tudják polarizált kivitelben. Még a polárt elhagyom, ha minden kötél szakad.
    Van ezekkel valakinek tapasztalata? Létezik valami kompromisszum-mentes megoldás a következőkre: Magas bázis, cylinder, polár, tükrös külső megjelenés.
    Ezeket a sötétedős lencséket gyártja valaki ilyen magas bázis-görbülettel? Illetve megoldották már, hogy a kocsiban, szélvédő mögött is sötétedjen rendesen? Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák