Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz horkovy24 #4564 üzenetére

    Üdv.
    Én ugyan nem akarok beleszólni a dolgodba, mert miattam azt csinálsz a gépeddel amit akarsz, de ha már ilyen szerencsés voltál hogy szereztél egy full érintetlen slim PS2 -őt, akkor annak a megbecsülésébe az is beletartozott volna, hogy nem "okosítod", piszkáltatod meg a gépet. Értem én, hogy nem egyformák mindenkinél az anyagiak, nem biztos hogy megteheted hogy játékot vegyél rá, de egy ilyen kincs PS esetében ez szerintem marha nagy hiba volt, én kétszer meggondoltam volna, ha meg már erre adtad a fejed, akkor inkább softmod -os kártyával próbáltam volna, sokkal kevésbé kockázatos, nem kell a gép hardverébe belenyúlni. Azt olvastam mintha mondtad volna hogy az a te gépeddel nem működik... Biztos jól utánanéztél?

    A másik meg: ahogy ezek a gépek, játékok öregszenek, úgy nő az értékük majd. Egy neves PS1 játékért, mondjuk egy bontatlan, első kiadású Final Fantasy 7-ért akár több tízezer Forintot is elkérnek, és az idő múlásával (jó mondjuk legyen ez egy 15-20-30 év) ezek a gépek is nagy pénzeket fognak érni, főleg az ilyen szerencsepéldányok mint a tiéd, de használtként is, de úgy hogy meg van chippelve... jelentősen csökkent az értéke.

    Szóval, bocs, nem beszólás akart lenni, én amúgy no warez párti vagyok, csak el akartam mondani, hogy nem feltétlen volt okos dolog. Ellenben jó szórakozást a PS2 -őddel. :)

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák