Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chal
addikt
válasz jegesib #26027 üzenetére
Nem láttam, így nem tudom milyen linux volt, de az tuti hogy ha nincs elkúrva, akkor jobban managelhető mint egy OSX. A Windows más kérdés, véleményem szerint a win7-ig bezárólag az is bőven az osx előtt jár ilyen téren, a Win10 viszont katasztrófa ahogy hallom a desktopos kollégáktól. A "vékonykliens" szemlélet meg adott ezekben a méretekben, szerintem azzal user oldalról nem lehet mit kezdeni, sajnos nem véletlen hogy sok cégnél ez az irány, ez van. Viszont az OSX esetében erre pl. nincs is értelmes megoldás (sőt, tulképpen semmilyen se), ami ilyen környezetben megint csak nagy hátrány.
-
agyhalal
aktív tag
válasz jegesib #26249 üzenetére
Nálam egy TP-Link van a legfrissebb FW-rel, de a vásárlást követő rövid időszakban nem találkoztam ezzel a hibával. A routertől távolabb használt iPad Air 2-vel nincs ilyen gond, úgyhogy a távolság sem lehet a kiváltó ok.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
blakey
titán
válasz jegesib #26287 üzenetére
DLNA, SMB, NFS, FTP, stb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz jegesib #26290 üzenetére
Infuse-zal, MrMC-vel (Kodi), hogy a legjobbakat említsem, de van lehetőség Plex-re, VLC-re, stb-re. A lényeg, hogy az eszközön indítod el a lejátszást és nem gépen amit tükrözöl.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz jegesib #26293 üzenetére
Tudtommal Kodit is lehet telepíteni ATV3-ra csak jailbreakelni kell.
Amúgy meg ha valaki most vesz Apple TV-t akkor több, mint valószínű, hogy a 4-est veszi, sokkal több az előnye, mint a hátránya a korábbiakkal szemben.
Szóval ha valakinek kérdése van akkor tegye hozzá, hogy melyik verzóra gondol, én verzószám nélkül élből a 4-esre gondolok, nálam nem pálya a korábbi verzók.[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
-
-
senior tag
válasz jegesib #27211 üzenetére
Nos számtalanszor próbáltam, de különféle hibák, stb. miatt nem sikerült. Ha meg sikerült a telepítés, akkor meg a Bootcamp driverek nem mentek fel. Szóval bármibe kezdtem, falakba ütköztem.
De most, hogy említetted, gondoltam kipróbálom ismét, de nem win7-el, vagy win8-al, hanem win8.1-el.
Teljesen simán felment minden. 1db Microsoft BT emulátor mellet van sárga felkiáltó jel, de csodálkoztam volna, ha a BT-vel kapcsolatban nem merül fel valami.
Szóval fut a windows, fut a Giants editor.Van net. Köszi, hogy szóba hoztad a bootcampot. Mégsem veszek PC-t. -
Divinity
őstag
válasz jegesib #32766 üzenetére
Igen ez megvan és jó gépet is néztem mert a 2017 4K 21.5 az nem 2.3 Ghz hanem 3.0 és a keresőben (mármint a Kingstonosban) is külön szerepel retina 4k néven. Kész katyvasz ez így amúgy, értem én, hogy így streamlime-osítva van az átlag userek számára de lehet miatta köröket futni ha épp belefut az ember valamibe és nem az apple szervíz az első ahová viszi
Nevermind, kicsit bentebb túrtam a dolgokat és tényleg a kereső lesz a hülye, az a i5 ami ebben van az max 2133 MHz-t tud kezelni (bár 64 gigáig) de ha már ezt félre lőtte a Kingston oldala akkor inkább a mennyiségben sem bízok bennük
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest