Új hozzászólás Aktív témák

  • Czo

    őstag

    válasz titi12 #40270 üzenetére

    Sok mindentol fugg ez, de ha az Apple elengedte a gep kezet, ezutan, mar csak a fejlesztok tamogatasaban lehet bizni. Nem mindenki publikalja a tamogatasi idoablakat, illetve, hiaba publikalja valaki, ha ezt nem lehet tartani.

    Az MS peldaul most dobta, az Office csomagjainal a Big Sur-t (tehat a legujabb updatek, mar csak macOS 12, 13 es 14-re mennek fel) . Reszletek itt.

    Az Apple sem feltetlen arrol hires, hogy keresztbe tesztelnek mindent, igy eshetett meg most az, hogy az aktualis OS csaladhoz tartozo Xcode 15 azt allitja, hogy macOS 10.13-ra es iOS 12-re meg tud szoftver buildelni, a valosagban ez most pont nem mukodik egy bug miatt (a betak alatt jelentkezett, de nem lett javitva a vegleges verzioig). Jelen pillanatban, ha nem googlezol ra a problemara es nem keresed meg a workaroundot, akkor egyszerubb megemelni a minimum OS Levelt 10.15-re, mert a 10.13 es 10.14 kompatibilitast elvesztetted. A workaround nem mukodik iOS 12-nel, igy ott kenytelen vagy lemondani az iOS 17 ujdonsagainak tamogatasarol, es Xcode 14-et hasznalni, ha kot a szerzodes, az iOS 12 tamogatas megtartasaval. De ez is csak kb tavaszig mukodik, mert akkor szokta emelni a version submission requirenmentben az minimalis Xcode verziot, az aktualis verziora. Jelenleg, Xcode 14 es 15 is hasznalhato.

    Szerk: epp most futottam bele ebbe az Xcode problemaba, ahol a projektemnel nem szerettem volna dobni, a 10.13 es 10.14 tamogatasat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák