Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Köszi a választ, legalább már tudom hogy nem csak én nem találom az opciót hanem nincs :)) Kár, azért fura hogy ez nem zavar elég embert hogy megoldják.

    (Ha fizikailag kikapcsolom attól még érzékeli, és bukom a hot cornert, illetve az edge detectiont, amivel a moom app méretezi az ablakaimat)

    Ez a better display egy biztonságos app? Nem kontárkodnék bele a céges gépbe olyasmivel amit esetleg nem tudok eltávolítani ha valami gondot okozna.
    /Az AltTab apphoz is kellett telepítsek valami homebrew appot, ami nem tudom pontosan micsoda, terminalban parancsokkal mókoltam fel, biztos vagyok benne hogy ezt senki nem fogja tudni legyalulni, remélem nem akad össze később sem a frissítésekkel./már megbántam hogy feltettem, annyira nem megváltás az AltTab, de azért a gyári beépítettnél okosabb.
    -
    Tényleg tetszik hogy stabil és gyors a rendszer, de az ilyen kis apróságok miatt, nem érezem magam otthonosan, van legalább 5-7 olyan icipici dolog ami lassabb vagy egyenesen lehetetlen mac alatt, pedig Windowson magától értetődő. Melóra jó móka ez a platform, otthoni gépnek azért még megmarad a jó öreg win10 amíg támogatják.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák