Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #37453 üzenetére

    Bocsánat, kicsit kiakadtam, sok meló volt, nem feltétlen most kellett volna átákkni egy olyan os-re amit nem ismerek, mert rengeteg időt veszítek ha nem tudok gyorsan megoldani valamit ami eddig nem is volt gond, de este rágugliztam a gondokra, és szerencsére, át lehetett állítani a cmd+option+D kombót is, sőt a cmd gombot is ki tudtam cserélni hogy úgy legyen elhelyezve mint win alatt, és így az összes gyorsbillentyűmet az adobe programokban újra tudom használni.
    Nem szeretném szemetelni a topikot, de ha lehet pár kérdésem akkor most pl ezekre keresem a választ.

    - Van gyorsbill kombó ami elindít egy Finder ablakot? (mint win+E gomb windows alatt)
    - Ezt eddig nem tudtam, de tetszik, és érdekel hogy lehet-e ilyesmit macen, tehát bill kombóval indítani az appokat a taskbarból.

    - A mail app-ot minden alkalommal el kell indítani? Magától nem indul, legalább is nem jelzi hány olvasatlan üzenetem van, csak azután hogy rákattintok, és talán még1x sem jelzett az új üzeneteknél.
    - Kicsit ehhez kapcsolódik a következő is, van rá valami mód hogy külön kóddal lezárjam a mail appot, és a firefoxot? Irodai gép, és ide bejelentkeznék a saját google fiókommal is mert néha kell a melóhoz, de nem szeretném otthagyni hogy bárki beléphessen (még akkor sem ha tudom hogy senki nem élne vissza vele).
    - Most mindenki tudja a kódomat mert ha nem lennék bent és kell valami hozzá kell tudjanak férni a projektjeimhez, DE van rá lehetőség hogy ha csak 1 user van azaz én, de valakinek kellene egy fájl, az vendégként beléphessen és belenézhessen FInderben a fájlokba? Tehát ha nem kerálok erre külön usert, meg lehet csinálni?
    - Itt van olyan hogy startup menu, vagy folder? Hogy tudom megadni egy appnak hogy induljon magától ha a menüjében nincs erre opció? A lightshot printscreen appját szeretném így használni.

    Köszönöm szépen.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák