Új hozzászólás Aktív témák

  • ArrayOfLilly

    aktív tag

    válasz cigam #31017 üzenetére

    Én ezt igazságtalan értékelésnek tartom, nem azoktól szokott érkezni, akik tényleg használják, ill. inkább szól az előfizetéses modell bevezetésének, mint a proginak.

    Ha fórumokon utánaolvasol, a felhasználók szeretik. Én is, és sok éve használom. Nyilván ebben benne van egy Windowsról migrálós szemlélet, a kezdeti bénázás, meg a lustaság, de annak mindig ára van.

    Igen, meg lehet oldani ingyen is, de eléggé jó egyensúlyt teremt abban, hogy a nagyon hozzá nem értő felhasználó sem tud igazán komoly kárt tenni a rendszerben, ugyanakkor kényelmesen, grafikusan sok olyan kényelmi funkció érhető el, amiket egyenként vadászni kellene, etc.

    Hogy mondjuk az Onyx többet tud? Igen, de kevésbé is érthető egy a rendszerrel ismerkedő felhasználónak és mivel manuális, sokkal több kárt tudsz okozni. Terminál? Ha gyakran használod, igen, amúgy inkább ne piszkáld, de úgyse fogod.

    Szerintem javarészt a power user sznobizmus és a MacKeeper okozza a rossz hírét, de amikor vitára kerül a sor, a felhasználók meg szokták védeni. Szerintem nem alaptalanul.

    A supporttal is volt dolgom, license-kérdésben, pillanatok alatt rugalmasan és segítőkészen álltak rendelkezésre, szerintem ízlés kérdése, meg mindent ésszel, de nem temetném. (Él és virul, szemmel láthatóan, úgyhogy mindegy is, mit csinálunk mi itt vele a Prohardveren.)

    [ Szerkesztve ]

    http://www.arrayoflilly.com

Új hozzászólás Aktív témák