Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweet122
tag
AppStore-ban mikor figyelmeztet, hogy újabb rendszer fut a gépen, akkor azt leokézom, akkor el kéne kezdenie tölteni, de nem kezdi.
Igen, rámentem a Recovery-re és ott választottam a visszatöltést. Kiírja kb. a felénél, hogy nem sikerült visszatölteni a fájlokat, indítsam újra és próbálkozzak megint. Ezt eljátszhatom akárhányszor, háromszor már megakadt ott és mindig csak az újratelepítés segített.
Mindegy is már, beletörődtem. Megvárom az őszt, mire kijön a teljes verzió, addig meg nem használom az iPhotot és az iMovie-t. Az Aperture megy legalább. Filmnézéshez meg most a Mac Media Playert használom, a VLC-vel nem tudok megbarátkozni.
Annyi viszont jó a történetben, hogy szinte tele volt az elsődleges lemez, így viszont több mint a fele szabad még a 120GB-nak. -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám:
Szeretnék az ituneshoz hozzáadni egy .ipa kiterjesztésű fájlt, és amikor hozzáadnám azt a hibaüzenetet adja hogy nem érvényes alkalmazás Meg tudnám oldani valahogy hogy mégis elfogadja?
A választ előre is köszönöm!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Kommy
veterán
válasz hszilard666 #18102 üzenetére
A store-ból töltöd le egyből menni fog, mivel azt az ipa-t nemvetted meg így nem lehet berakni
-
Webroot SecureAnywhere® AntiVirus - Windows, OSX
2014. augusztus 7 és 2015 január 5. között tart "az ajánlat időszaka". Az ajánlat idejére kap egy ingyenes 6 hónapos előfizetést a Webroot SecureAnywhere AntiVirus-ra, mely 1 gépre érvényes.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
RoryBreaker
aktív tag
Tudom, nem éppen ide való, de azért megpróbálom...
Eladó a PC-m, vagy cserélném 27-es imacre ráfizetéssel....
Ha valaki tud valamit, megköszönöm.
- Asus H97-Plus alaplap (2014-es, garanciával)
- Intel i5 4690 (6M cache, 3,9 Ghz) (2014-es, garanciával)
- Kingston hyperx fury blu 8G memória
- Asus GTX 770 OC 2G RAM (2014-es, garanciával)
- 1TB 7200 Samsung HDD
- 1TB 5400 Sansung HDD
- Dell U2412 24" IPS-LED monitor (2013-as, garanciával)
- Fractal Design Core 3000 ház, 4 db ventilátorral (2014-es, garanciával)
- Chieftec CTG-600W tápegység, (2014-es garanciával)Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
kispecek
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség hogy egy külső HDD-t úgy particionáljak, hogy az egyik része MAC OS extended legyen, erre kerülne a Time Machine.A másik pedig sima NTFS, ide kerülnének a letöltések, hogy ezt egy esetleges win gépen tudjam használni?
Mármint oda-vissza fájlmozgatás...stb.Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
kispecek
aktív tag
válasz madgie #18108 üzenetére
Akkor ha jól értem, nem szükséges particionálom a merevlemezt, egyszerűen ExFAT-ra formázom és mehet rá minden?
Még egy kérdés. Ez az ExFAT nem egyenlő a sima FAT-el tehét a 4 GB feletti állományok is simán mozgathatóak?[ Szerkesztve ]
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
Allure
aktív tag
-
kispecek
aktív tag
-
-
optimuslg
tag
Hy!
21.5 Imac-et szeretnék majd venni, 420 és a 480 között gondolkodok, fusion drive-al.
Tudtok olyan oldalt mondani ahol le van tesztelve a 2 gép? legjobban az érdekelne hogy az nvidia és az intel között mennyi a különbség. köszi -
menyko
tag
-
kispecek
aktív tag
Következő lenne a problémám.
Egy ismerősöm vett minap egy Mac minit.
A második napon, a nagy örömében sikeresen elfelejtette a jelszavát amit a telepítés során megadott.
Egy program telepítése közben szembesült vele hogy kéri a jelszót, és nem árt ha emlékszik rá a felhasználó.
A jelszó emlékeztetőre emlékszik, ezt hogy tudnánk előcsalogatni?
Vagy egyszerűen csináljunk egy pass resetet, ill telepítsük újra a gépet?Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
blakey
titán
válasz kispecek #18118 üzenetére
Nem kell újratelepíteni, elég a telepítőt elindítani és a jelszót resetelni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dmc
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék ilyen kábelt :
Hol lehet Magyarországon ilyen kábelt venni?
A segítséget előre is köszönöm -
Fr3eWar
őstag
-
boost
addikt
válasz RaZroX #18127 üzenetére
Szia, az apple oldalán van erről egy nagyon jó cikk. A cikk elején kapásból megjegyzik, hogy itt nem csak a RAM memória van értve, hanem a virtuális memória, és a swap file-ok is. (utóbbi kettő közti különbséget viszont én nem értem):
http://support.apple.com/kb/HT1342
A lényeg, hogy az inactive az olyan memória, amit nemrég használtál, és még az osx nem szabadította fel azért, hogy ha újra elindítanád azt a programot, akkor sokkal gyorsabban betölthessen. Ha szükség lenne rá, felszabadítaná.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz Totheground #18130 üzenetére
èn arra tippelek, hogy nem minden programot tud az osx "újratölteni", hanem csak azokat, amik valami feltételnek megfelelnek. Pl ha ezt az eljárást a fejlesztés során beépítik a programba, vagy ha az elég friss DevelopmentKit belefordította alapból ennek a támogatását. Aztán lehet, hogy a hold és a nap állásától függ.
-
koma106
senior tag
válasz koma106 #18064 üzenetére
Nem működik a kábeles összeköttetés az iMac és az LCD TV között. Szeretném kizárni a szoftveres hibát és TM-ből visszaállítanék egy korábbi rendszerállapotot. Kérdésem:
- Hogyan tudom ezt megtenni (boot menüt kell előcsalogatni és ott kiválaszthatok dátum alapján pl. egy kb. két héttel ezelőtti állapotot)?
- Ha sikerül visszaállítanom egy korábbi rendszert, de ott sem működik a kábel, akkor utána vissza tudom állítani a legutolsó TM mentést (nem szeretnék adatvesztést, pl. a két nappel ezelőtti iMovie videókat).-
-
kispecek
aktív tag
Szeretnék venni a Mac Mininek (2012late) egy SSD-t.Rendszer gyorsításra kell, szóval elég egy 128GB-os bőven.
Valakinek lenne személyes tapasztalata ezzel kapcsolatban?Márka, típus.....stb.
Illetve Nem tudom a miniben milyen csatoló van Sata II vagy III
Nehogy visszafele válogatós legyen a drágaNapi egy alma - az orvost távol tartja.
-
-
rjg
őstag
válasz koma106 #18135 üzenetére
Szerintem a kolléga valamilyen linux disztróra gondolt. Például letöltöd az ubuntu.com -ról a legfrissebb rendszert és kiírod cd-re vagy pendrive-ra a FAQ-ban foglaltak szerint és elvileg a gépet újraindítva az alt lenyomásával be tudsz arról a médiáról boot-olni. Ha ott nincs gond a képpel, akkor a hardveres hiba kizárható.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
-
A NeatMP3 Pro for Windows and Mac most 2 napig ingyen elérhető.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz koma106 #18139 üzenetére
Nem telepíteni, kell, hanem lemezről indítani a gépet. Ekkor nem a jelenlegi (szétberhelt?) rendszered fog futni, hanem egy attól teljesen független.
Ha ezt a másik rendszert futtatod az első másodpercekben, hogy a külső monitor/TV ad-e képet vagy nem.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
RoboForm Everywhere
1 éves kulcs új felhasználóknak.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
Kommy
veterán
A mai nap szétszedtem a 2012 októberében vásárolt Mac Mini Late 2012-esemet és újrapasztáztam, meg kiporoltam a belsejét. A paszta már eléggé meg volt keményedve rajta. Az eredmény 7-8 fok különbség alapjáraton. Az eddigi 52-53 lement most 44-45-re. Gondolom ezt a törődést meg fogja hálálni, belül nem is volt nagyon poros ezen meglepődtem, mondjuk befelé nem sok levegő megy.
-
-
MacX DVD Ripper Pro
Augusztus 25-ig aktiválni kell.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
moklys1
aktív tag
cmd+x kivágás miért nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest