Új hozzászólás Aktív témák

  • Pazo

    tag

    válasz ngabor2 #1437 üzenetére

    nem a notin lesz, hanem a konfigoknál megadott 800-as amd-n. kicsit öregecske már az asztalim, de szerintem egy uhu nem vágja hanyadt.

    meglepő, amit írtál, mert nem gondoltam, hogy ennyire speckó dolgok vannak a különböző linuxok között. vagy ez annyi, mint pl egy 98 és egy xp? én csak azt akarom megtanulni, hogy hogyan lehet alapvetően nem elszégyellni magam, ha valaki azt mondja, hogy ott egy gép linux van rajta, aztán csináld meg rajta ezt meg ezt... szal tényleg alapvető felhasználói dolgokat, pl hálózat beállítgatások, netezés, mountolások, jogosultságkezelés, meg néhány fontosabb parncssoros dolog. igazából nem tudom miket szeretnék megtanulni, mert a windowst is úgy sikerült, hogy volt és kész. ha játszani akartam, akkor saját káromon kellett kikísérleteznem, hogy mi hol van és hogyan kell összebarkácsolni két gépet. szerintem látszik is a megoldásaimon :)

    köszi a cd-t, de szerintem maradok az uhu-nál, beszéltem a csoporttársammal, azt mondta 5 cd-s a fedora, szal lehet kihagyom, állítólag sokkal jobb, holnap még a végére járok tényleg, meg mennyivel. végülis, ha dobsz egy linket az ubunut letöltéséhez és/vagy egy kisebb leíráshoz, azt megköszönném, hátha később meggondolom magam

    I'll tell you just how stupid Life Insurance is. You're sitting across from a guy. He's betting you you're gonna live, you're betting him you're gonna die! And you're hoping he wins!

Új hozzászólás Aktív témák