Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
válasz luigi106 #30678 üzenetére
Sajnos homályosak az emlékeim, valamint a dobozok sincsenek kéznél, de úgy rémlik két szivacs volt benne. Szerintem gyenge. A Brake Performance Kit simán megéri a pénzét, ha veszel V3-ast, akkor azzal együtt vedd. Sokkal keményebb, adagolhatóbb, élvezhetőbb lesz a fék tőle.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
zsozsa74
őstag
V3-hoz semmilyen szivacs nem volt. Legalábbis 2015 végén, amikor én vettem. Bár akkor még a szivacsok sem voltak szerintem a Fanánál. Én mondjuk a féket damper kittel használom, így szuper, de emlékeim szerint enélkül sem volt rossz.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Enton
addikt
"Szivacsot" még a weboldaluk sem ír:
What's included
ClubSport Pedals V3
3x Pedal Extensions
3x D-shape pedal plates
1x Strong spring throttle (black)
1x Strong spring clutch (black)
1x RJ12 connection cable (150cm)
1x USB connection cable (180cm)
1x Lithium grease bottle
1x Quick GuideEgy az egyben ezek vannak a bodozban. Ha szeretsz bütykölgetni dolgokat akkor a helyedben el is felejteném a plusz kiadást, az alap kipróbálása után meg rengeteg féle anyagból tudsz megfelelő méretűt belevágni/szabni ha nem lenne elég kemény. Ha nem az a barkácsolós típus vagy akkor rendeld mellé a breakkitet ugy tutibb.
Csak megjegyzésképpen ugye minnél hosszabb távon szeretnél gurulni annál rosszabb lesz a keményebb fék(ala nagy ffb csak kézre).
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Segal
veterán
Gondoltam nézek neked unboxing videót de sajnos nem szedik benne szét a féket így nem tudom megválaszolni. Viszont a szivacs csomagról millió videót találni a neten és én is azt mondom ajánlatos azzal venni.
Viszont akkor én is kiegészíteném a kérdést. A damper kit megéri e az árát? Az ad e valami érezhető pluszt? A szivacsokon felül."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest