Új hozzászólás Aktív témák

  • drsanya

    aktív tag

    válasz easy...rider #32193 üzenetére

    Kesztyű... Izzadós a kezem, muszáj volt. Konkrétan ezt használom, nagyon bevált, ára is tökéletes.

    Egyébként bármilyen alcantara tisztító megteszi, abból én ezt használom. Habot ráfújod, hagyod kicsit, aztán tiszta mosogatószivaccsal át törlöd az egészet. Gyönyörűen ki lehet tisztítani.

    Nekem volt vele más gondom is, de kiküszöböltem őket, teljesen úgy megy 2013 óta, mintha a dobozból most vettem volna ki. Igényli a 3 havi karbantartást a szerkezet, de megéri, mert meghálálja.

    Előzőre pedig válasz, hogy a Fanatec Wheel Property Page-et Administrator módban indítsd minden esetben, és akkor be is tudja fejezni az inicializálást. Régi a driver, nem frissítik már, de így megy.
    PS/2-vel nem is fogod látni, csak a kormányt. Ha azt elindítod, ott fogod majd látni a pedált is. Ez azért van így, mert a pedál jeleket a kormánynak küldöd így és nem a gépnek, mint USB-vel. Jobb külön USB-vel szerintem használni, mert így a teljes felbontását ki lehet használni a pedálnak. Bár ebben azért nem vagyok biztos. Ami biztos, hogy a konzol miatt van ez a PS2 megoldás. Ott pedál a kormányba, USB a konzolba és kész.

    [ Szerkesztve ]

    I am iRacer

Új hozzászólás Aktív témák