Új hozzászólás Aktív témák

  • 007zolee007

    újonc

    Üdv!

    Eljött az ideje ,hogy lecseréljem a 6 éves DFGT-met, mert már szó szerint kezd darabjaira hullani, az ffb motorjára 2 éve hűtést kellett szerelnem hűtőbordával meg ventilátorral, mert túlmelegedett. Csapágyház is már eltört egyszer, de sikerül kicserélni. És a pedál is megadta magát úgy egy éve, abból is találtam használtat. De most már tényleg nagyon kezd elhasználódni. Úgy néz ki a Dirt rally sok neki, pedig alacsony ffb-vel használom. Nagyon szerettem, fantasztikus vétel volt anno 25ezerért, de meguntam hogy 2 havonta szét kell szednem mert valami megadja magát benne, kb a felét az alkatrészeinek már kicseréltem.

    T300RS-t akartam venni, de utánaolvastam és durván a vásárlók felének volt vele kisebb-nagyobb problémája 1 éven belül a vásárlást követően. IPON-on is néztem, ki van írva hogy meghibásodási arány 38%. EZ eltántorított a vásárlástól. 100000 forintért én újra minimum 6 évre terveznék, ha nem tovább.

    Logitech G29/G290-t nem tartanám akkora előre lépésnek DFGT után ,hogy kiadjak rá 80ezret. Ráadásul ez ugyanúgy fogaskerekes megoldás, nem szíjas.

    Valaki tud valami alternatívát 130ezer forintig? Előre is köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák