Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz explorer68 #17350 üzenetére
Ha eredeti USB-s akkor minden gond nélkül mennie kell.
-
Kommy
veterán
válasz explorer68 #17352 üzenetére
Én úgy emlékszem pont ez a jó benne, hogy nem kell semmilyen driver, csak a gameportoshoz kellett.
De ahogy nézem most a microsoft oldalát azt írja nem megy vele, pedig én nagypn úgy emlékszem vele, hogy játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
Csabnett
tag
Thrustmaster f430-hoz hogy tudnám életre kelteni a ferrari gt experience pedált???
"Minden cél útba esik!"
-
SPeti1984
senior tag
Kipróbáltam a kormányt a Race Injection játékkal ténleg nagyon jo. Van esetleg valami újabb verzió ebből a WTCC-s játékból? 2013-as rémlik nekem de nem találtam sehol.
-
Jack@l
veterán
válasz SPeti1984 #17355 üzenetére
RRRE
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Invitation Code-o egy Fanatec ClubSport Wheel Base V2 Servo EU-hoz, ha kell valakinek szívesen átadom/elküldöm. Én nem tudom felhasználni Meg azt se tudom hogy lényegében mi ez, valami akció?
-
arty
veterán
válasz K.Tamas89 #17358 üzenetére
vicces, hogy szeptemberben kaptam levelet, h majd kapok kódot, na, azóta is kapom
"korrekt" fanatec(nem mintha a beharangozott xboxone kompatibilis kormánykerék akár a kanyarban is lenne, ami nekem alapfeltétel, de mégis...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
VegyesTamás
senior tag
válasz explorer68 #17360 üzenetére
Persze, hogy megéri.
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
JoinR
őstag
Jó ilyet kérdezni, hogy megéri-e, ár nélkül...20k-ért egy leharcolt is megéri, 120k-ért egy új se.
-
bokrosolajos
őstag
-
nagyúr
válasz bokrosolajos #17364 üzenetére
fasza ez a cockpit
-
STC Speed
őstag
scania truck simulator nagyon bejövős,nem uncsi,mert van benne speciális vezetés,nehéz utakon
-
-
explorer68
tag
válasz VegyesTamás #17361 üzenetére
TomCat333
JoinRHa csak odavetett volt a válaszotok akkor NEM KÖSZI, de
én nem kérdeztem egy szóval sem, hogy megéri-e az árát!!!
Ha tudtok olvasni, akkor ez kiderül a kommentemből, de
elmagyarázom, ha gondotok lenne a szövegértéssel:Mi a véleményetek a Logitech G25-ről? (Jónak tartjátok-e ezt a típust)
Érdemes használtan megvenni? (Van-e olyan tartós és jól összerakott, hogy egy második felhasználó is tudja még használni gond nélkül pár évig)
A képeken nagyon jó állapotban van! (Kívülről szép így vigyáztak rá úgy néz ki)tehát nem kérdeztem, hogy megéri-e az árát ezért is nem írtam oda, mert azt majd én
eldöntöm, hogy nekem megér-e annyit amennyit!Ha máskor gondotok van a szövegértéssel forduljatok nyugodtan hozzám!
-
JoinR
őstag
válasz explorer68 #17368 üzenetére
És te olvastad a saját hsz-ed? "Érdemes megvenni?" - Hogy lehetne érdemes valamit megvenni, ha nem éri meg?
De tessék az eredeti kérdésedre a válaszom akkor így szól:
"Jó ilyet kérdezni, hogy érdemes-e használtan megvenni, ár nélkül...20k-ért egy leharcoltat is érdemes, 120k-ért egy újszerűt se."Amúgy a G25 az egyik legnépszerűbb kormány, de a legöregebbek már 6-7 évesek, azokért sok pénzt azért nem adnék...hardveraprón az áruk 40-45k, annyit sose adnék érte, tudva, hogy 2-3 éve 30k-ért szórták. Persze most is van aki ennyiért elviszi őket, mert nem nagyon van alternatíva (3 éve 55k-ért új G27-et lehetett kapni) - maradjunk annyiban most nem a legnagyobb vásár Logitech kormányt venni, legyen az DFGT vagy G2x. Bár előbbi használt ára legalább kezd észhez térni, és látni 20-25k körüli példányokat, de a 40 ezres új ára annak is nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
válasz explorer68 #17368 üzenetére
Érdemes használtan megvenni? Mennyiért? Nem használtan nincs...stb stb "hülye kérdés, hülye válasz" szokták mondani.
Kérdezés menete: Kormányhoz talán link, ár és hogy mit vársz tőle, mennyire nyúznád stb stb, úgy meg lehet mondani, hogy neked megéri-e. Egy ilyen fél kérdéssel nem tudunk mit kezdeni értelem szempontjából.
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
explorer68
tag
válasz VegyesTamás #17370 üzenetére
ha ennyire érdekel titeket 39e-re tartják és 35e-re szeretném lealkudni
nem vagyok egy állandóan szimulátor előtt ülő típus valószínű, hogy keveset fogok vele
játszani, ha sikerül megvennem.
Remélem így már kielégítettem a kiváncsiságotokat! -
BigBlackDog
veterán
válasz explorer68 #17371 üzenetére
Annyiért nem rossz szerintem, de mindenképpen próbáld ki, mielőtt elhozod.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pár napja szó volt a valódi versenykormány felhegesztéséről, nemrégiben került föl egy cikk a hazai vezető Forza-s oldalra.
Ugyan Logitech, de PC kompatibilis megoldásról van szó... Ha valaki hasonlóban gondolkodik segítség lehet az elinduláshoz...
http://www.crazyman.hu/index.php/leiras/kormany-cockpit/1022-thrustmaster-tx-momo-mod.html#comments
-
veterán
-
Jack@l
veterán
válasz RECSKA #17374 üzenetére
Egy olyan momo kormány megüti a 30 ropit, csak a perec majd annyi mint a g25
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
veterán
válasz Jack@l #17375 üzenetére
Igen. De van 10 alatt is kormany xD. A lenyeg az adapteren van. Meg a valtofuleken. Van itthon egy 35cmes kormanyom, nagyon konnyu, de merev is. A valtoful pedig konnyebb mint a gyari. Komolyan rendelek egy ilyen szettet...
( en a g25om sokkal tobbert vettem. A kormany rendkivuli allapotban van, szibte uj. A valtoja fura egy picit, de moddolasan rajtavagyok... )
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Jack@l
veterán
válasz RECSKA #17376 üzenetére
35-össel nem lesz jó, azért egy T500rs mégiscsak combosabb jószág (meg nem is 35-ös kormány ment rá)
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
A Logitech most végképp befejezte a g27-t gyártását és forgalmazását? Hónap végén szerettem volna venni 1-et, de már se iponnál, se pcx-nél se sehol nincs készleten.
Ahol még van ott meg látják benne a potenciált és rögtön vagy 10.000-el drágább vagy 15.000-el..azt akkor adják el másnakMost akkor fog a közeljövőben érkezni G27 utód vagy most mi a terve a cégnek, mert azért a G27 mikor bejött akkor még adta a G25-öt is és rá 1 hónapra vonta vissza. Ergó, most nincs kínálatban Logitech kormány...ezt így megengedi magának a cég...ennyire jól megy nekik? Mert pont az ellentété olvastam.
Köszi előre is!
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
zolee5016
őstag
válasz Brian_GT #17379 üzenetére
Ha jól emlékszem a Logi felhagyott a kormányok gyártásával,Előbb a konzolokat dobta .De múlt év közepétől pc-re is leállt a gyártása a kormányoknak........teljesen
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
törölt tag
válasz RECSKA #17374 üzenetére
Persze, teljesen igazad van, de nem azoknak készült akik használt G25-öt keresnek, hanem akiknek már eleve megvan egy viszonylag komoly konfig.
Elengedhetetlen kelléke ugye egy Thrustmaster TX (100k) vagy egy T500RS (130k volt a kifutója) és egy GTE rim (33k) Ehhez képest plusz 15k a minimális ár egy egyszerűbb kormánnyal (BPRacing-nál 8k-ért újat kapsz).
Ja, és félreértés ne essék, nem gyártom/árulom az adaptereket, csak ötletelési segítségként linkeltem be a cikket annak aki maga fogna bele a dologba...
-
veterán
válasz #48967168 #17382 üzenetére
Rakok ra nagyobb kereket. Ffb szinte teljesen ki van kapcsolva, hogy tudjam porgetni konnyen.
Rakok egy 32est, meg felprobalok egy 35ost, aztan majd kiderul. Ha szetmegy akkor szetmegy, legkozelebb majd veszek t500rst. XD de most visszaszolni, szetgyilkolni, cockpitet beallitani eleg a g25 is.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
bajzal
őstag
válasz Brian_GT #17379 üzenetére
Nem tudom mennyire figyelted a G27 árát, de egy ideje 95 ezer volt, de tavaly október elejétől akciós volt, újra kapható volt media markt-ban és egyéb boltokban olcsóbban, 80-85-ért. És gondolom magamba na ez az akció tuti csak karácsonyig tart. És így is lett, december első vagy második hetében véget is ért az akció, újra nem lehet kapni media markt-ban, hanem csak a logitech honlapján 95 ezerért. Szóval szerintem egyhamar nem lesz újra 80 ezer a G27 (lehet soha).
-
r3ccardo
tag
G25 pedál nagytakarítást szeretnék végezni. Piros vagy a kék vezetéket vágjam el .
Komolyra fordulva, potikat mivel pucoljam meg és mire érdemes odafigyelni? -
VegyesTamás
senior tag
-
Brian_GT
őstag
válasz bajzal #17384 üzenetére
Pont ez a bajom nekem is, hogy decemberben még az Iponnál is volt 82 körül és mondom az úgy teljesen korrekt. Most a legolcsóbb helyen is ha látok az kb az Extreme Digital 92 körül. De kérdés ők is meddig tudnak biztosítani....szerintem már ők is csak raktárról dolgoznak...szóval max ha azt akarom legyen még ilyen kormányom akkor hamar kellene...de nekem csak hó végén lesz rá zsém ez a baj. Addig meg tuti kisöprik a raktárkészletet. 100-at meg már nem fogok érte adni.
Azt tudtam leáll a gyártásokkal, de én úgy olvastam, hogy a perifériákat azért meghagyja.... szóval ez most így elég gáz...mi a rákot veszel alternatívaként + ha megveszem és 1 éven belül bedöglik, mit kapok helyette, hiszen leállt a gyártás.
Szerettem volna egy jó kormányt venni, előtte DFGT volt és most visszavettem volna egy ilyet....de így nem tom. Félek kifogok 1 hibásat és mehet a herce-húrca, mert már nincs máshol.
Amúgy mivel kb azt látom, hogy az Extreme D és a többi hely ára ott van ahol a hiv. Logitech oldalán is...ott egyből a gyártól rendelem meg ilyenkor, szóval az rajtuk keresztül megy? Néztem 95ért adják...ingyen kiszállítással...ez ilyenkor szerintetek honnan érkezik, vmi pesti depóból vagy külhonból?
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
teratti
senior tag
válasz VegyesTamás #17388 üzenetére
Basszus, pedig milyen bőszen fújogattuk anno a MOMO-s korszakban....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
VegyesTamás
senior tag
válasz teratti #17390 üzenetére
mindenki imádja, de azért mindenre nem jó, csak ideig óráig és nem csak Brain75-től tudom, hogy nemjó, alapvetően petróleum alapú, az meg picit szigetel is ..van aki ennek ellenére befújkodja Erre már Brain azt mondja, oké, fújd be, majd hozod hozzám nem hiszi el pár ember h nem akar rosszat ezzel
-
teratti
senior tag
válasz VegyesTamás #17391 üzenetére
Jó lett volna Brian-t ismerni 6 éve mikor MOMO-m volt, sokat kínlódtam több sorstársammal a potikkal...az tűnt akkor a legjobb megoldásnak, a WD40 fürdő.
-
teratti
senior tag
válasz VegyesTamás #17393 üzenetére
Igen, azért mondom...2008-ban voltak ezek a gondjaim. Utána már csak G25/27 volt azokkal meg nem volt gond.
-
törölt tag
válasz VegyesTamás #17393 üzenetére
Brian valami kormány szerelő guru?
Tudsz dobni egy elérhetőséget?
-
VegyesTamás
senior tag
válasz #48967168 #17395 üzenetére
igen többek közt itt van hirdetés
-
p.szilard
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni kormány vásárlással kapcsolatban? Most a napokban szeretnék venni és egyenlőre csak az Euro Truck Simulator 2 játékhoz kellene,később szeretnék rallyzni, arcadozni stb. Nem akarok nagy vagyonokat költeni,elég nekem egy tescos 8 ezres kormány? Vagy inkább vegyek később 20-30 ezerért? Nagyon sokat nem használnám, inkább FPS-ekkel nyomom,de az ETS 2 magával ragadott és kormánnyal azért élvezhetőbb lenne. Előre is köszönöm a válaszokat! -
p.szilard
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest