Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
Érdekes dolgok történnek.
-
nagyúr
válasz pinnacle #85845 üzenetére
Rendőrségen azt mondták, nem kapcsolnak minket tovább, mert erre nincs válasz.
Ahhoz képest válaszoltak, de nem kellett volna. Épp ez az eset az, ami nem kerül se bíróságra se sehová, nulla fellebezési lehetőség van. Reptér előtt már a Repülőtéri Rendőrség illetékes, azok ezzel tuti nem foglalkoznak. Amúgy Budapesten elvétve látni rendőrautókat és ha leállítanak valakit, annak oka van. Ami viszont nem fog örömet okozni neked, az az, hogy 08-14-ig viszont kifejezetten erős közúti jelenlét lesz az európai Roadpol Seatbelt akció miatt. Ezeket az akciókat viszont nyilván nappal hajtják végre, 5 után meg már mehetsz bármerre.
Szerintem menj, sok választásod úgy sincs, viszont vissza nem fognak fordítani, mivel nem lokációs, hanem időbeli zárlat van, ráadásul a jogszabály is azt írja, hogy akárhányszor megbüntethetnek.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
HÁZIGAZDA
válasz bigdady #85859 üzenetére
az a baj, hogy a késlekedős hang és reakciók miatt az összes gyerek elveszti az érdeklődését. mindenkinek gyorsabban jár az esze, mint ahogy aztán a közvetítés leköveti, emiatt 5 perc után már látom, hogy a fiam is máshol jár fejben, babrál a cuccaival stb.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
S e t h
nagyúr
válasz bigdady #85859 üzenetére
Hány éves a nebuló?
Nálunk heti 2x lesz bejelentkezés, de szerintem még ez is fog változni, a feladatokat azon kívül csinálgatjuk, de vannak nekem is kétségeim az elsős korosztály figyelmének fenntartását illetően.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz radi8tor #85864 üzenetére
Én amúgy is ellene vagyok a vágott virágnak, váltottam már ki megdöbbenést a nőnapi "mészárlásokkal" kapcsolatban kifejtett gondolataimmal.
Aztán viszont történt vmi, született egy kislányom és átálltam a sötét oldalra a mosolyáért, talán még akad antitestem is, így elindultam, megharcoltam érte a sorban.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
válasz Csatravi #85870 üzenetére
Nem.
Egy mosolyért, ölelésért.Ha nem estem volna át a fertőzésen, akkor természetesen ez nem történik meg, így viszont jól elbeszélgettem a tulajjal, hogy melyik maszk jó és melyikünk mennyire szenvedte meg a betegséget.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Csatravi
senior tag
válasz S e t h #85869 üzenetére
"Tényleg, lehet még tölteni a konzultációs kérdőívet a nyitásról?"
Ha igényed van rá.
Egy-két keresetlen szót lehet hozzá mellékelni -
lm83
őstag
Nálunk is ma indult a digitális tanulás... Elsős a nagyobbik.
Valami "multiparty meeting" nevű netes "valamit" használ a suli.
Kész katasztrófa. Fél óra volt reggel amiben az ofő elmondta, hogy majd mire számítsunk. Meg elmondta melyik feladatokat kell majd ma megcsinálni, aztán ezt emailben is elküldte (mert a kréta már beadta a kulcsot).
Mivel kb a fele osztály semmit nem látott, vagy hallott belőle.
Nekünk is 10 perc után lett gyanús, hogy nem kezdődik el. Aztán közben már több szülő írta, hogy semmit nem hall, vagy lát. Firefox-t használok, aztán kiderült ez a gond. Elkezdtem a böngészőket próbálgatni, hát edge-ben nagy nehezen bejött a többiek képe, meg a hang is. Pont a legvégére... De az ofőnak eléggé szakadozó robothangja volt, úgyhogy aki végig hallgatta se értette felét... Azt mondja ennyit bír a program, azért nem így tanulunk majd... (Sztem meg csak szakadozik a net nála)
Szóval lehet itt majd egész nap a gyerekkel tanulni, miközben a kisebbik itt ugrál, mert nem tud mit csinálni magával. Nekem meg közben minden nap 9-től 5-ig mennek az online meetingek...
Persze majd este még meg is főzünk itthon, hogy másnap azért ebéd legyen, mert az már nem fér majd bele a délelőtti rutinba... -
pinnacle
nagyúr
válasz ubyegon2 #85857 üzenetére
Köszi! 20-án mennénk, az viszont szombat, akkor lehet pont a bulizókra vadásznak. Lehet tényleg a legegyszerűbb taxival, minibusszal menni. Azt talán csak nem állítják meg. Arra viszont tényleg nem gondoltak, mi van ha valaki messziről jön. Szállodába sem mehet előző éjszakára.
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Szlovákia covid osztály ! Egy orvos szemszögéből. Videó------> [link]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
nagyúr
válasz pinnacle #85876 üzenetére
20. szombat rátok nézve nem veszélyes. A bulizókra ha vadásznak is, célzottan teszik, ismerik hol érdemes, de az ilyen eseteknél van pont az, hogy aki kilóg ebből a csoportból, azt nem fogják piszkálni(hajnalonta elég sokat autóztam a bulinegyed, belváros területen, még a covid előtt is, soha rám se bagóztak a rendőrök). Egyébként meg 99%-a a rendőröknek simán megérte ezeket a helyzeteket, amikor kényszerűségből szegi meg valaki a szabályokat, de gyakorlatilag a törvény szellemisége szempontjából viszont nem vétkes! Különben a rendőrök, ha nincs okuk valakit büntetni, akkor olyan esetekben teszik meg mégis, ha a velük szembeni fellépés bunkó, nagyképű és/vagy arrogáns. Te nem leszel ilyen, szóval piszok kicsi esélye van, hogy egyáltalán látsz majd akkor rendőrautót és az pont ki is szúr magának.
Nemrég én késő este mentem reptérre zárlat alatt, ugyanígy kétségeim voltak, aztán úgy voltam vele, hogy totál szabálykövetően és jóhiszeműen cselekszem és a rendőrök is megértik, ha közvetlen családtagod ilyen esetben nem bízod másra!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Sziasztok!
Bocs ha már volt róla szó, vagy másnak egyértelmű: most a jelenlegi szabályok szerint pl. egy asztalost, villanyszerelőt stb. se hívhatok ki, mármint hivatalosan nem jöhet ki mert a szolgáltatását tilos most folytatni? Kicsit az explicit felsorolt kivételek (amik között ezek nincsenek ott) vs. a "munkavégzés lehetséges" pont nekem ellentmondásos.
Vagy: húgomnak és anyámnak pl. kültéri fotózásra van időpontja hétvégére, a fotós váltig állítja hogy kint fotózhat (szerintem meg nem, mert nincs a kivételek közt, meg amúgyis maradnia kéne mindenkinek most a s*ggén de ez magánvélemény).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
S e t h
nagyúr
Lássuk csak, november-decemberben voltam beteg és most választhatok, hogy mit kérek, pfizer vagy szputnyik.
Nem vagyok szagértő, érthető okból tanácstalan voltam és annak ellenére, hogy orvos ismerősök inkább szputnyikoznának, én a pfizert választottam, akkor most győzött az agymosás?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
t72killer
titán
válasz S e t h #85883 üzenetére
Te dolgod, de szvsz téged még véd az eredeti vírus által generált védelem. Meg is nézheted antitest-próbával. Ha ez pozitív, én kivárnám a mutánsokra tervezett v2.0 vakcinát kb őszig.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
S e t h
nagyúr
válasz Ricardo #85882 üzenetére
Most láttam először eltörni a mécsest a covid miatt.
December óta 1 születésnapi party sem jött össze és most kuka a tavaszi szünet is.
Nem panaszkodom, tudom, hogy mások még nehezebb helyzetben vannak, mi kint őrültködünk az udvaron, effektíve nem vagyunk bezárva, de a szociális érintkezések minimálisra korlátozása a gyerekeknek még nehezebb, szóval ha csak egy kis mosolyt tudok fakasztani egy virággal, akkor ez a minimum, ha már átestem ezen a nyomorult vírusonThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
Szia!
Miért ne jöhetne ki? Amúgy tudja azt asztalos, villanyszerlő, hogy szolgáltathat-e, nem neked kell tudni. Amúgy meg mi fog történni? Becsengett a rendőr miközben az asztalos nálad van?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
S e t h
nagyúr
válasz t72killer #85884 üzenetére
Egyrészt nem 100% ez a védettség sem, sőt, lehet már nyomokban is alig van, és őszinte leszek, nem tudom mennyivel lennék előrébb ha egy teszt által látnám milyen fokú védettségem van, főleg, hogy ezért még fizetnem is kéne.
Az oltással nem ártok, de ha a cég úgy dönt hogy nekem mégsem jár, mert,
- védettséget élvezek
- kevés a vakcina, akkor majd legközelebb.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Floyd80
addikt
Christa Wirthumer-Hoche, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) egyik vezetője arra kérte az európai uniós tagországokat, hogy ne engedélyezzék az orosz fejlesztésű Szputnyik V koronavírus elleni vakcinát, amíg az ügynökség nem vizsgálta meg biztonságosságát és hatásosságát.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Micsurin
nagyúr
válasz Floyd80 #85888 üzenetére
...csak nem attól tartanak, hogy esetleg idő előtt egy két ország lekötné a szállítási kapacitást?...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Alex91
félisten
[link] , hat eleg xar a helyzet...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Asbee
veterán
Egy ismerős totál kifeküdt az astra zenecától. Kórházban van. Éjjelre elkezdett remegni, minden baja lett. Mentőt alig tudott hívni. Kórházból azért infók alapján, vannak itt kemény mellékhatások , csak nem beszélik. És akkor ezek mellé, nagyon úgy néz ki, a nagy felszabadulást sem hozzák el. Ami várható is volt.
-
nagyúr
Én örülök ha minél többen mennek oltani, így mire én sorra kerülök addigra a lehető legtöbb emberen letesztelték ezeket, mondjuk lehet nem is kerülök sorra mivel nem regisztráltam.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
[CS]Blade2
addikt
Munkatársam 28.-án került kórházba, tesztelték, pozitív lett. Előtte mintha fél oldalára lebénult volna, nem tudta emelni az egyik karját, már azzal eleve otthon volt. Cukros [de csak gyógyszert szedett rá] és vese bajai lettek előtte. Csütörtökön kapott légzéssegítőt vagy mit, pénteken pedig felkerült lélegeztetőgépre. 55 év körüli. Nem tudom, hogy mennyi esélye lehet, és, hogy innen mennyi idő alatt lehet felépülni.
Bátyám egyébként még azóta is köhög, néha 100 a pulzusa ülve. Ez a két tünet megmaradt valamennyire.
-
Csatravi
senior tag
ATV Fórum betelefonáló (videó)
"Érdekes" az egész de 06:25-től lesz igazán érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest