Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz forumpista #77306 üzenetére

    azt azért ugye érted az eszeddel, hogy ezek mind valamiféle kontaktuscsökkentő korlátozások? igazi fingharcolás azon izélni, hogy miért pont este 8-nál húzták meg a határokat, és tudod, hogy miért? mert ha 7 vagy 9 lenne, ugyanezt a kommentot gépelted volna be, csak azzal a számmal. ezen picit gondolkodj már el.

    ...mert a korlátozásoknak viszont van értelme/célja, az, hogy felejtsd el az esti bulikálást a gozsduban, mert ha nem, g.córa pörgeted a járványt.

    na most ez nem azt jelenti, hogy minden intézkedés értelmes, még azt sem, hogy komoly szakmai alapokon hozták meg őket. azt viszont igen, hogy céljuk van, nélkülük rosszabb lenne a helyzet, sokkal.

    na, ez csak az első kérdésedre a válasz, de van a többire is, és egyik esetben sem az a végeredmény, hogy milyen okosat kérdeztél.

    "-Miért csak 10 fő felett terjed a vírus? Kivéve szenteste mert akkor 10 fő felett sem terjed."

    szenteste is terjed, de b+, akartak egy kis jókedvet csempészni a szar hétköznapokban, ergo úgy voltak vele, hogy szenteste lesz egy kis plusz fertőzés, de érzelmileg annyi plusz a népnek, hogy többet nyernek a réven, mint amit elvesztenek a vámon.

    és így tovább.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák